SKIP TO CONTENT
ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT

ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT

Elektrische mobiliteit voor professionals

VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE WAGEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Verbruikskosten, brandstofbesparing en zoveel meer. Wat je bedrijfsactiviteiten betreft, kun je rekenen op vele rijvoordelen bij de aankoop van een elektrisch wagen of een plug-in hybridewagen.

HET RIJBEREIK VAN JE ELEKTRISCHE WAGEN

Het rijbereik is soms een punt van discussie wanneer men een elektrische wagen koopt. Gebruikers willen weten wat volgens de producent het rijbereik van de wagen is, omdat ze zo nauw mogelijk bij hun actuele gebruik willen aansluiten.

HET LADEN VAN JE ELEKTRISCHE WAGEN

Ontdek hoe een elektrische wagen van PEUGEOT op te laden, zodat je niet langer meer voor een raadsel staat.
Er is altijd en overal een laadmogelijkheid voorhanden: je gebruikt je laadkabels om je wagen thuis of op de werkplek op te laden, of je maakt gebruik van laadpunten als je onderweg bent.

PLUG-IN HYBRIDEWAGENS OPLADEN

De plug-in hybridewagens van PEUGEOT werden ontworpen om eenvoudig en intuïtief te worden geladen. Eens de wagen in het stopcontact, licht een gekleurde display op en daarop volg je de vooruitgang van het laden. De laadtijd van een wagen hangt af van het vermogen van het stopcontact of van het laadpunt.

ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

De elektrische aandrijving van PEUGEOT staat garant voor een emissievrije, soepele en fluisterstille rijervaring, gekoppeld aan superieure rijprestaties.

PLUG-IN HYBRIDETECHNOLOGIE

Een plug-in HYBRIDE- en HYBRIDE 4-oplossing in combinatie met een benzinemotor. Er wordt gebruik gemaakt van een aantal hoogstaande technologieën, wat ertoe leidt dat de gebruiker onmiddellijk een duidelijk overzicht heeft over zijn gebruik.