SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW

Vanaf
€ 838/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Vermogen : 360 pk - 520 Nm
Van 0 to 100 km/h: 5,2 seconden
Gemengde CO²-uitstoot: 40 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 2,0 l/100 km

Vanaf 
€ 856/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW


Vermogen: 360 pk - 520 Nm
Van 0 to 100 km/h: 5,2 seconden
Gemengde CO²-uitstoot: 40 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 2,0 l/100 km

PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW Business

Laat je bedrijf kennismaken met Peugeots"Neo-Performance".
Maak kennis met de nieuwe, efficiënte, elektrische productlijn, PEUGEOT SPORT ENGINEERED en geniet van haar hoge prestaties en lage emissies
De PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 berline en 508 SW stationwagen staan garant voor de innovatieve en betrouwbare uitstraling van je bedrijf

 

EEN SENSATIONELE ERVARING*

Bewonder zijn esthetiek gepaard aan efficiëntie.
De nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW laat je ervaren wat PEUGEOT bedoelt met moderne styling codes. Hij maakt indruk door zijn imposante forse design, geaccentueerd door de unieke bumper, de uitspringende wielkappen met de opvallende EXXAR lichtmetalen 20-inch velgen.
De nieuwe zwarte iconische grille met zijn opvallende "zwevende" lamellen paart klasse aan efficciëntie.

De nieuwe exclusieve "parelmoer" kleur "Selenium Grey" benadrukt mede door een dynamische "Kryptonite" kleurensignatuur zijn strakke lijnen en slank silhouet.
 
 

*Een sensationele ervaring

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
COCKPIT

WAAR RIJDEN GENIETEN WORDT

Stap in en beleef de intense rijsensatie aan boord van de PEUGEOT i-COCKPIT®.
Beleef de unieke ergonomie van de cockpit op maat van professionals. Zijn compacte stuurwiel met dynamisch karakter, het nieuwe 12,3 "head-up instrumentenpaneel en 10" HD capacitief touchscreen - beiden eenvoudig te personaliseren - geven alle belangrijke informatie weer binnen je gezichtsveld - zodat je blik steeds op de weg gefocust blijft.

 

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN

Laat je verleiden door het comfort, de eenvoud van de lijnen en de superieure kwaliteit van de gebruikte materialen Elk interieurdetail accentueert de elegante en sportieve kenmerken van de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED lijn.  
Geniet van top akoestiek dank zij het FOCAL® premium HiFi-systeem Focal® is een world-leading Frans high-fidelity merk met zijn premium geluidsweergave.

 

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUWE INTERFACES

Dank zij de binnen handbereik geplaatste interfaces blijf je steeds gefocust op de rijweg.
Het 12,3-inch head-up instrumentenpaneel en het 10-inch capacitieve HD-touchscreen, met afbeeldingen specifiek voor de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn, kunnen gepersonaliseerd worden, zodat enkel informatie relevant voor uw rit wordt weergegeven, zoals de toerenteller of energiestromen.

"COMFORT FIT" ZETELS

Speciaal ontwikkeld voor het comfort van degenen die veel tijd op de weg doorbrengen. De 'comfort-fit' zetels bieden optimale ondersteuning, zijn verstelbaar, verwarmd en hebben massage-functies.
De stoelbekleding biedt een unieke combinatie van Alcantara, Nappa Mistral leer en stof, fijn afgewerkt met dubbele Kryptonite en Tramontane sierstiksels

PACK CITY 2

Maak van parkeren kinderspel.
Je kan veilig parkeren dank zij de HD cameras aan de voor- en achterkant.
Op de touchscreen verschijnt een beeld van de omgeving voor- , achter en 360° rondom de wagen.

NIGHT VISION

Ervaar Augemented Reality.
Voor maximale rijveiligheid  's nachts of bij beperkte zichtbaarheid detecteert het Night Vision-systeem voetgangers of dieren voor de wagen met behulp van een infrarood camera* Het beeld verschijnt dan in het gezichtsveld van de bestuurder op het digitale display terwijl ondertussen een alarmsignaal weerklinkt.

DRIVE ASSIST PLUS

Rij semi-autonoom.
DRIVE ASSIST PLUS technologie garandeert een constante afstand tot je voorligger door automatisch de snelheid van de wagen aan te passen.
Het regelt ook automatisch de gewenste positie binnen de rijstrook.
SPECIFIEKE DIENSTEN

ONGEËVENAARDE AUTONOMIE

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je elektrisch voertuig gebruikt.

BEDIENING VANOP AFSTAND

Beheer en plan het opladen van je wagen rechtstreeks met je smartphone. Je kunt er ook de binnentemperatuur van de wagen mee regelen.

Charge My Car

Met de routeplanner van Free2Move en zijn netwerk van laadpunten plan je ontspannen je elektrische rit.

MYPEUGEOT® APPLICATION

Geniet van de realtime, op maat aangeboden, diensten die dankzij de gratis MyPeugeot Afhankelijk van je toegang tot het mobiele netwerk en beschikbaar al naargelang de bestemming  app synchroniseren met je account:
 
  • Hou de status van je wagen in het oog (ritgegevens, locatie)
  • Vlotte en snelle toegang tot bijstand.
  • Beheer het onderhoud en de noodzakelijke diensten van je wagen.
  • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.
  • Beheer en plan zelf rechtstreeks het opladen buiten de piekuren met behulp van je smartphone.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Met de focus op de professionele klanten werd bij het ontwerp van PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW berline en stationwagen voorrang gegeven aan het verminderen van de total cost of ownership..
PEUGEOT heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek onze Free2Move Lease-aanbiedingen en aanverwante diensten, en al onze andere financieringsoplossingen, verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie, en niet te vergeten de uitgebreide dienst na verkoop voor zakelijke voertuigen.
PEUGEOT SPORT ENGINEERED EXPERTISECENTRA'S

 

Maak nu een afspraak in een van onze expertisecentra's, waar onze experts je zullen verwelkomen om een ​​uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED high-performance Plug-In Hybride te beleven.