PEUGEOT 308 

Gemengde CO²-uitstoot: 122 tot 151 g/km

Gemengd brandstofverbruik : 4,6 tot 6,7 l/100 km

PEUGEOT 308 SW business : la voiture break 5 portes

Ontdek de PEUGEOT 308 SW, een compacte break voor professionals. Ontdek zijn assertieve temperament, dat je een vernieuwde rijervaring biedt aan het stuur van de digitale PEUGEOT i-Cockpit®.  

 

 

PUUR DESIGN*

*UITGEPUURDE LOOK 

Vooraan een krachtig gelijnde motorkap en een verticaal geplaatste grille met dambordpatroonStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie , waarin centraal de PEUGEOT-leeuw prijkt. Opvallen doet hij, van bij de eerste aanblik.

In zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo en zijn strakke, sportieve lijnen is de nieuwe 5-deurs PEUGEOT 308 SW een wagen waarin je graag wilt rijden en gezien worden. Compact? Zeker, maar toch ruim.  

 

 

PURE DRIVING EXPERIENCE*

*Een unieke rij-ervaring

Binnenin de PEUGEOT 308 SW duik je in een wereld die je nieuwe rijsensaties bezorgt: de digitale PEUGEOT i-Cockpit®. 

Het compacte stuur schenkt je meer wendbaarheid, het nieuwe head-up instrumentenbord vergroot je reactievermogen en het capacitieve touchscreen versterkt je intuïtieve rijstijl. 

PURE EFFICIENCY* 

*Pure efficiëntie

De compacte PEUGEOT 308 SW break zet puike prestaties neer dankzij zijn motoren van de jongste generatie: PureTech-benzine en BlueHDi-dieselWLTP-waarden: Brandstofverbruik van XX tot XX in een combineerde testcyclus van xx tot XX tegen lage snelheid, van xx tot xx tegen gemiddelde snelheid , van xx tot xx tegen hoge snelhied en van xx tot xx tegen zeer hoge snelheid WLTP (l/100 km) - CO2-uitstoot WLTP (gecombineerd): van xx tot xx (g/km). (1) De vermelde waarden voor verbruik en CO2-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure volgens dewelke nieuwe voertuigen per type worden goedgekeurd vanaf 1 september 2018. Het WLTP-protocol vervangt de New European Driving Cycle (NEDC), die tot dan toe in gebruik was. Omdat de metingen zo realistisch mogelijk worden uitgevoerd, liggen de geregistreerde waarden van onder andere het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot volgens het WLTP-protocol meestal iets hoger dan voorheen gemeten tijdens de NEDC-procedure. Het aangetoonde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en de verschillende factoren, zoals de specifieke uitrusting, de opties en het type banden. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler. Je vindt meer informatie op de PEUGEOT-site van je land. . 


Naargelang de motor kan je hem laten uitrusten met de handgeschakelde versnellingsbak BVM6 of de EAT8Efficient Automatic Transmission 8: automaat met 8 versnellingen automaat met 8 versnellingen. Allebei garanderen ze je een snelle en prettige schakeling.TECHNOLOGIE

De PEUGEOT 308 SW biedt hoogwaardige rijhulpsystemenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type , zoals de Adaptive cruisecontrol, Active Safety BrakeAutomatisch noodremsysteem , Collision Risk Alert en Active Blind Spot Monitoring (dodehoekbewaking). 

Tijdens lange ritten kan je rekenen op de nieuwste rijhulpsystemen Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type : vermoedheidsdetector, verkeersbordherkenning, snelheidslimietherkennings en snelheidsadviessysteem, automatisch koplampen switchen, Active Lane keeping Assistance ...

Manoeuvres bij het in- en uitrijden om te parkeren zijn veiliger dankzij Visiopark 1Optioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type   of Park AssistOptioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  .


=>Bekijk hieronder de 3D-video's van de voornaamste rijhulpsystemen waarmee je PEUGEOT 308 SWDe 3D-illustraties van de PEUGEOT 308SW tonen visuele non-conformiteiten.  kan worden uitgerust 

ADAPTIEVE CRUISECONTROL

Dit systeemStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  past automatisch je snelheid aan die van de voorligger aan door op de motor en met het remsysteem te remmen. Zo blijft je auto op een veilige afstand van de voorligger tot je auto tot stilstand is gekomen (voor auto's met een automatische transmisssie) of tot hij een snelheid van 30 km/u heeft bereikt (voor auto's met een manuele versnellingsbak).

ACTIVE SAFETY BRAKE (Automatisch noodremsysteem)

Het Active City BrakeAutomatische noodrem met alarm voor risico op aanrijding. Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. -systeem is een hulpmiddel bij het remmen. 

Het Distance Alert (afstandsalarm) waarschuwt de bestuurder wanneer de wagen een voorligger of voetganger in dezelfde rijstrook dreigt aan te rijden.

Het Active Safety Brake-noodremsysteem zal tussenkomen wanneer de bestuurder na een signaal niet snel genoeg ingrijpt en de rempedalen niet gebruikt.

Het helpt aanrijdingen voorkomen of beperken door de snelheid van de auto te verminderen zonder tussenkomst van de bestuurder.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Lane Departure Warning System (actieve rijstrookbewaking) maakt gebruik van een camera om overschrijdingen van de volle en de gebroken lijn op de weg te detecteren. Het systeem zal het traject van het voertuig corrigeren met behulp van de stuurinrichting.

VERKEERSBORDHERKENNING

Het Active City Brake-systeem leest automatisch verkeersborden met een snelheidslimiet en met 'einde snelheidsbegrenzing' dankzij een camera die bovenaan de voorruit is gemonteerd.

Wanneer je de cruisecontrol of snelheidsbegrenzer gebruikt, vraagt het systeem (ongeacht of het actief is of niet) of je de snelheid die de door de camera gelezen wordt automatisch wil behouden.

BLIND SPOT DETECTION

Dankzij de ultrasoundsensoren op de voor- en achterbumpers waarschuwt de  dodehoekbewakingStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  de bestuurder voor een voertuig links of rechts in de dode hoek.

 
 

VISIOPARK 1

Dankzij het Visiopark 1Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type -systeem is je PEUGEOT 308 SW uitgerust met een 180°-videocamera op de achterklep. Op het touchscreen krijg je zo een beeld van de directe omgeving.  Parkeerhulpsensoren vullen dat beeld van bovenaf aan.   

 
 

AUTOMATISCH KOPLAMPEN SWITCHEN

De PEUGEOT 308 heeft een camera bovenaan de voorruit die de lichtbronnen analyseert.  Het systeemStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  switcht automatisch tussen de volle en de gedimde koplampen volgens de lichtomstandigheden en het verkeer.  Daardoor optimaliseert het de tijd waarop je de koplampen gebruikt, wat de veiligheid vergroot.

 

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENBORD

Op het nieuwe head-up instrumentenbord zie je als bestuurder alle nuttige informatie boven het stuur weergegeven, in je directe gezichtsveld.  Je kan e rijervaring personaliseren door een van de 6 weergavemodi te selecteren, waaronder een modus waarmee je de navigatie volgt zonder je ogen van de weg af te wenden.

Hi-Fi DENON & DRIVER SPORT PACK

Het Denon Hi-Fi PackOptioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  nodigt je uit om je in hifi-muziek van topniveau onder te dompelen.

Activeer om je rijsensaties te vergroten het Driver Sport PackStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie , dat werkt op parameters als acceleratie of motorgeluid. Het maakt zonder enige twijfel de sportieve bestuurder in je wakker 

AANPASBARE KOFFER

In het ruime interieur van je PEUGEOT 308 SW voel je je altijd welkom. Je past het aan je eigen behoeften aan.  De grote koffer kan je nog groter maken dankzij de verstelbare Magic Flat-achterzetel. Een effen vloer met een optimaal laadvolume strekt zich voor je uit . Makkelijke toegang door de lage laaddrempel.

PANORAMISCH DAK

Omringd door een elegant decor geniet je onder het enorme panoramische dak met zonnescherm van het uitzicht. Een plezier dat ook voor al je passagiers is weggelegd. 

ZETELS

Zowel voor- als achteraan, comfortabel gesteund door de nauwkeurig ontworpen omhullende zetels, is rijden met de PEUGEOT 308 nog eens zo prettig.

TOTAALKOST ALS EIGENAAR

DE COMPACTE BREAK VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT 308 SW werd ontworpen om aan de eisen van professionals tegemoet te komen, dus ook wat de total cost of ownership betreft.  Ons merk heeft specialisten aan het werk gezet die het design, de afwerking van de lak en de duurzaamheid tot het hoogste niveau hebben getild. En dat kwam de cataloguswaarde duidelijk ten goede.


Uiteraard kozen we de uitrusting, de materialen en de energiemotor met de grootste zorg en oog voor detail uit om de kosten van onderhoud en verbruik zo veel mogelijk te drukken.

DIENSTEN SPECIFIEK VOOR PROFESSIONALS

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons langetermijn leasingaanbod van Free2Move Lease en zijn partnerdiensten, alsook onze financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringmodules, waarborgen en bijstand 24u/7, waarbij ook onze dienstverlening naverkoop voor professionele bedrijfswagens niet vergeten mag worden.