308

PEUGEOT 308 

Gemengde CO²-uitstoot: 121 tot 151 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 4,6 tot 6,7 l/100 km

PEUGEOT 308: de compacte berline met de PEUGEOT Digitale i-Cockpit®

Ontdek de PEUGEOT 308: de compacte berline speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Met de digitale i-Cockpit® van PEUGEOT combineert de PEUGEOT 308 uitgepuurd design en opmerkelijke efficiëntie voor een unieke rijervaring. 

 

UITGEPUURD DESIGN*

*uitgepuurd design

Met zijn verbluffende nieuwe kleur Vertigo blue combineert de PEUGEOT 308 assertiviteit met een vloeiende, pittige stijl. Met het Lion-embleem in het hart van de wagen en een verticale grille met dambordpatroonStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie en dynamische bumperStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. onder de motorkap, straalt de voorkant rauwe kracht uit:

 

 

 

 

 

EEN GERAFFINEERDE RIJBELEVING*

*Een unieke rijbeleving

Neem plaats in de PEUGEOT 308 en ontdek een universum van geheel nieuwe rijsensaties. Al zittend in de digitale i-Cockpit® van PEUGEOT geniet de bestuurder van een meer wendbare en intuïtieve rijervaring. Met zijn compacte volnerflederen stuur, zijn digitale Head Up-instrumentenpaneel en zijn 7" capacitieve touchscreen met glanzende afwerking.

 

 

 

 

 

 

DOORGEDREVEN EFFICIËNTIE*

*Opmerkelijke doeltreffendheid

Zij die van prestaties en doorgedreven rijplezier op topniveau houden, kunnen kiezen voor een PEUGEOT 308 met motor van de laatste generatie op ofwel benzine, zoals de PureTech, of op diesel, zoals de BlueHDi.

 

Afhankelijk van het type motor, kan de PEUGEOT 308 ook uitgerust worden met een BVM6 6-traps manuele- of een EAT8EAT8: Efficient Automatic Transmission 8 – automaat met 8 versnellingen 8-traps automatische versnellingsbak, die snel en vlot schakelen garandeert.

 

 

 

TECHNOLOGIE

De PEUGEOT 308 beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  zoals Adaptive Cruise Control, Active Safety BrakeAutomatisch noordremsysteem., Distance Alert en Actieve dodehoekbewaking. 

 

Geniet tijdens je lange ritten van het comfort van de state-of-the-art uitrustingStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  met het Speed  Limit  Recognition & Recommendation-systeem, het Automatic PEUGEOT Smartbeam Assist-systeem en het Active Lane Departure Warning-systeem.

 

En met het parkeersysteem Visiopark 1Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang het typeof Park AssistOptioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang het type wordt parkeren een fluitje van een cent.

 

=>Bekijk hieronder de 3D-videos waarin de belangrijkste rijhulpsystemen van de PEUGEOT 3083D-illustraties van de PEUGEOT 308 tonen een aantal visuele onjuistheden.  getoond worden

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENBORD

Het nieuwe Head Up-display geeft in één oogopslag alle relevante rij-informatie boven het stuur weer. Je kunt je rijbeleving personaliseren door één van de 6 beschikbare displaystanden te kiezen, waaronder één die je toelaat je navigatie te bekijken zonder je ogen van de baan af te wenden.

STARTEN ZONDER SLEUTEL

Met de elektronische sleutel bij de hand (of in je zak of tas), kun je in de wagen instappen, hem starten en stoppen door simpelweg op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken. 

Bij het verlaten van de wagen, kun je hem vergrendelen met een simpele polsbeweging.

DENON Hi-Fi & DRIVER SPORT-PAKKET

Versterk je rijplezier met de perfecte, authentieke klank van het Denon Hi-Fi-pakketOptioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang het type , voor een ultieme soundtrack tijdens het rijden. 

 

Om nog meer rijsensaties te creëren en sportiever te rijden, activeer je het Driver Sport-pakketStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie door parameters zoals het reactievermogen van de acceleratie of het motorgeluid te wijzigen.

 


PANORAMISCH DAK

Een groot panoramisch dak met verduisteringsgordijn laat iedereen, voor- en achterin, in alle rust genieten van het elegante interieur.

ZETELS

Omhuld door de knusse zetelbekleding van de stoelen (voor- en achterin), met hun zeer ergonomisch ontwerp, is rijden met de PEUGEOT 308 leuker dan ooit.

VOLLEDIGE KOST IN EIGENDOM

DE COMPACTE BERLINE ONTWORPEN VOOR BEDRIJVEN

De PEUGEOT 308 is ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, met name voor het optimaliseren van de totale eigendomskosten. Om de winkelwaarde te maximaliseren, heeft PEUGEOT designexperts verzameld om van de PEUGEOT 308 het beste ontwerp te maken, met de beste constructie en zo duurzaam mogelijk.

 

Ook hier is veel zorg besteed aan het selecteren van de juiste accessoires, materialen en motoren om de reguliere onderhoudskosten en het brandstofverbruik te verlagen.

SPECIALE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor langetermijnleasing en aanverwante diensten, plus onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, waarborgen, 24/7 pechverhelping en dienst naverkoop voor bedrijfsvoertuigen.