SKIP TO CONTENT

Vanaf
€ 672/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW


WLTP-rijbereik: 63 km
Gemengde CO²-uitstoot: 26 tot 30 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 1,2 tot 1,5 l/100 km

Vanaf
€ 536/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW
 

Gemengde CO²-uitstoot: 122 tot 143 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 4,7 tot 6,4 l/100 km

PEUGEOT 508 SW : PLUG-IN HYBRID BREAK VOOR PROFESSIONALS

Ontdek de PEUGEOT 508 SW, de high-tech stationwagen met een efficiënte benzine-, diesel- of hybridemotor. Ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten.

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE

De PEUGEOT 508 SW HYBRIDE stationwagen is veelzijdig, zuinig en fiscaal efficiënt en biedt professionals en bedrijven tal van voordelen: 
 • Geniet van een vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting en een door de overheid gesubsidieerde inruilpremie.
 • Een geoptimaliseerde TCOLevensduurcyclus (TCO)  (levensduurcyclus), wat de brandstofkosten en CO2-uitstoot van je vloot verlaagt.
 • Geniet van de flexibiliteit om zowel lange afstanden te kunnen rijden als vrij in de stad te kunnen rijden - zelfs in zones met beperkte toegang.
RIJPLEZIER EN FLEXIBILITEIT

De volledig elektrische modus biedt veelzijdigheid en nieuwe sensaties:

 
BESPARINGEN EN VOORDELEN

Geniet van de vele besparingen en voordelen:

 • Gemiddeld 40% minder brandstofverbruikGemiddeld brandstofverbruik 1.3l/100 km WLTP. .
 • In de 100% elektrische rijstand is er geen CO2-uitstoot tijdens het rijden.
 • Een hoogspanningsbatterij met garantie van 8 jaren of 160.000 km met een minimumcapaciteit van 70%.
 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

PERFECTE LIJNEN

De sportieve en verfijnde PEUGEOT 508 SW stationwagen straalt moderne elegantie uit zonder in te boeten op functionaliteit.

De scherpe styling en strakke lijnenKofferruimte = 530 l (onder de uitrekbare dekhoes). De bagageruimte kan worden uitgerust met een afschermend net - standaard verkrijgbaar of als optie, afhankelijk van het model.  suggereren ruimtelijkheid, terwijl de expressieve grille versierd met het glanzende, nieuwe logo zijn sportieve persoonlijkheid versterkt.

In de PEUGEOT 508 SW komen in de kleinste details de hoogstaande expertise en het vakmanschap van het merk tot uiting. Deze robuuste stationwagen combineert het comfort van een grand tourer, de ruimtelijkheid van een personenwagen en de sportiviteit van een coupé.


Met zijn perfecte verhoudingen, frameloze deuren, fraai koetswerk en stilistische accenten komt het nauwgezette vakmanschap tegemoet aan de eisen van zakelijke klanten.
 
ONDERSCHEIDENDE TEKENS

EXCLUSIEF INTERIEUR

In het GT-model is het interieur van de PEUGEOT 508 SW hybride plug-in stationwagen bekleed met de exclusieve Alcantara®-bekleding in Greval grijs. De kofferruimte boven het tapijt is identiek aan het standaard motormodel.

JE ZIET DAT HET EEN ELEKTRISCHE WAGEN IS

Om je te helpen toegang te krijgen tot zones met beperkte toegaan, is de PEUGEOT 508 SW HYBRIDe bovenaan de voorruit voorzien van een cyaankleurige LED-lamp. De LED-verlichting, die van buitenaf zichtbaar is, licht op als de stationwagen in elektrische modus staat.

HYBRIDE-BADGE

Opvallende dichroïsche HYBRIDE-badges op de voor- en achterkant geven aan dat de wagen op plug-in hybridetechnologie rijdt.

DE ERGONOMISCHE PEUGEOT I-COCKPIT® ZETEL BESTUURDER

Met zijn compacte stuurwiel, te personaliseren digitaal Head-Up instrumentenbord en zijn 10" HDVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie  capacitief touchscreen biedt de PEUGEOT i-Cockpit® van de exclusieve PEUGEOT 508 SW klassevolle stationwagen een voortreffelijke ergonomie voor intense rijsensaties.

Reis totaal ontspannen met het Connected Navigation-Pakket. Met spraakherkenning, realtime verkeersupdates en risicozones, geleverd door TomTom ServicesMet de TomTom Services zie je alle elementen die essentieel zijn tijdens het rijden in realtime verschijnen: het verkeer, de brandstofprijzen, parkeerterreinen, het weer, lokale informatie en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). . Verkrijg toegang tot je compatibele smartphone-apps op het touchscreen via de Mirror Screen-functieStandaard of als optie, al naargelang de versie Dankzij de Mirror Screen-technologie kunnen smartphone apps op het touchscreen getoond worden. De Mirror Screen-functie verloopt via Android AutoTM (voor Android smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS). Enkel deze drie goedgekeurde apps functioneren als de wagen stilstaat of rijdt, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de toepasselijke apps uitgeschakeld. Sommige soorten informatie die met je smartphone gratis toegankelijk zijn, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde app, zoals Android Auto, Apple CarPlayTM. Meer info vind je bij jouw lokale PEUGEOT-website.  . 

In de PLUG-IN HYBRIDE heeft de bestuurdersstoel een speciale cockpit waar je de energiegeleiding, de rijstandRijstand: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfort-rijmodus is enkel beschikbaar met AMVAR (regelbare ophanging). Verkrijgbaar als standaard of als optie, of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie  , het elektrische bereik, het brandstofpeil en de energiemeterDe energiemeter geeft het energiegebruik aan: ECO, SPORT, CHARGE  kunt bekijken. 

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE OP DE BAAN

De PEUGEOT 508 SW stationwagen met topklasse is speciaal ontworpen voor de baan en staat voor een stipte rijstijl, een mooie, responsieve besturing en een voorbeeldige grip op de weg, wat nog wordt versterkt door de actieve ophangingStandaard, optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie . Dankzij de efficiëntie van zijn PureTech, zijn diesel BlueHDi of zijn plug-in hybridemotor, samen met zijn 8-traps EAT8Naargelang de versie en het type motor  automatische versnellingsbak, combineert de PEUGEOT 508 SW stoere kracht met een lage  CO2-uitstoot.


BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIGHT VISION 

Voor meer veiligheid én om regelmatige ritten of lange afstanden te vergemakkelijken, is het nieuwste PEUGEOT 508 SW-model uitgerust met de allernieuwste technologie.

's Nachts detecteert de infraroodcamera met Night VisionNIGHT VISION Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie   -technologie voetgangers of dieren op de weg.

OP NAAR AUTONOOM RIJDEN

Rijd semi-autonoom met de Adaptive Cruise Control, de Stop & GoSysteem gebaseerd op een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit. Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie   -functie en het Lane Positioning Assist-systeemEen systeem dat de wagen op het door de bestuurder geselecteerde baanvak houdt. Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie  . Met deze tools kun je je snelheid automatisch aanpassen aan die van de voorligger, waarbij je voertuig een constante afstand aanhoudt.  STOELEN MET AGR-CERTIFICAAT

De PEUGEOT 508 SW beschikt over AGRAktion Gesunder Rücken (AGR staat voor Duitse vereniging voor het welzijn van je rug). Standaard of in optie, al naargelang de versie  -gecertificeerde stoelen voor zowel bestuurder als passagiers. De AGR-certificering staat voor zowel zitergonomie als besturing van de instelniveaus (zitlengte met verstelbare kussenrandOptioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie.  en aanpasbare rugleuning met lendensteunAl naargelang de versie ). De wagen kan ook worden uitgerust met elektronische besturing van de stoelen met gebruikersinstellingen, ingebouwde verwarming en meerpuntsmassagesystemen Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie. .

VERBETERDE VEILIGHEID

De PEUGEOT 508 SW is uitgerust met het SAFETY PLUS PACKStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type , dat bestaat uit de meest geavanceerde rijhulpsystemen die de rijveiligheid achter het stuur nog verhogen: het Active Safety Brake-systeem met Distance Alert, het Active Lane Departure Warning-systeem, Active Blind Spot Monitoring (dodehoekbewaking), een bestuurdersalarm, automatische grootlichten en verkeersbordherkenning en -vermelding.


PARKEERASSISTENTIE

De FULL PARK ASSISTAutomatisch rijhulpsysteem voor schuin parkeren en in vakken. Optioneel of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie  -technologie ondersteunt je bij het in- en uitrijden van parkings. Deze technologie biedt de mogelijkheid om volautomatisch al dan niet schuin in te parkeren.


Om te parkeren activeert de bestuurder de functie op de versnellingspook en het systeem detecteert automatisch of er voldoende parkeerruimte is. Tegelijkertijd helpt het systeem ook bij het accelereren of remmen, zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen hoeft aan te raken.

 

HET DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Onder de middenconsole bevindt zich een verlichte draadloze oplaadplaat voor smartphones, die makkelijk toegankelijk is, en toegang geeft tot het opbergvak.

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is ook uitgerust met een 12V-aansluiting, een plug-aansluiting en USBAfhankelijk van de versie is het voertuig uitgerust met maximaal 4 USB-poorten -poorten.

BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE 508 SW HYBRIDE

PLUG-IN HYBRIDESPECIFIEKE DIENSTEN


Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot® en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je plug-in hybridewagen gebruikt.

AFSTANDSBEDIENING

Beheer en plan het opladen van je wagen rechtstreeks met je smartphone. Je kunt er ook de binnentemperatuur van de wagen vanop afstand mee regelen.

CHARGE MY CAR

Met de routeplanner van Free2Move en zijn netwerk van laadpunten plan je eenvoudig je elektrische rit.

MYPEUGEOT® APP

Geniet van gepersonaliseerde diensten die met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeot®Toegang tot mobiel netwerk vereist.  app:

 • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
 • Vlotte en snelle toegang tot bijstand.
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je wagen.
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur van je PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID.
 • Beheer en plan zelf het opladen buiten de piekuren met behulp van je smartphone. 

LEVENSDUURCYCLUS (TCO)

DE KLASSEVOLLE STATIONWAGEN ONTWORPEN VOOR BEDRIJVEN


Met zijn gedurfde, professionele ontwerp is de PEUGEOT 508 SW stationwagen ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten, zoals onder meer het optimaliseren van de levensduurcyclus (TCO).

Om de inruilwaarde van het voertuig te maximaliseren, heeft PEUGEOT al zijn ontwerpervaring aangewend om de PEUGEOT 508 SW de beste lijnen, afwerking en duurzaamheid te geven. 

Er werd veel zorg besteed aan de keuze van apparatuur, materialen en motoren om de onderhoudskosten en het brandstofverbruik tot een minimum te beperken.


Ten slotte beschikt de PEUGEOT 508 SW stationwagen ook over de meest geavanceerde rijhulpsystemen die er op de markt zijn.

SPECIALE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor langetermijnleasing en aanverwante diensten, alsook onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, waarborgen, 24/7 pechverhelping en onze dienst naverkoop voor bedrijfsvoertuigen.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Breng je bedrijf naar het tijdperk van Neo-Performance by PEUGEOT.


Ontdek de krachtige motor met lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.

Toon het innovatieve en verantwoorde imago van je bedrijf achter het stuur van de nieuwe 508 Berline of 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
Maak nu een afspraak in een van onze toegewezen expertisecentra's, waar onze experts je verwelkomen voor een uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Berline of Break.