SKIP TO CONTENT

PEUGEOT e-208 & 208 | Elektrische stadswagen

De volledig elektrische aandrijflijn in de nieuwe stadswagen PEUGEOT e-208 staat garant voor vernieuwd rijplezier en een andere kijk op je zakelijke verplaatsingen.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

ELEKTRISCHE MOTOR 

Wat zijn de voordelen voor de bestuurder?

Beleef een unieke sensatie met volledig elektrisch rijden :

 

 • Een ongeëvenaard rijcomfort
 • Een stille motor
 • Minder trillingen
 • 0 g CO²-uitstoot bij het rijden
 • Snel en intuïtief laden
 • PEUGEOT services specifiek gericht naar elektrische wagens
 
Wat zijn de voordelen voor je bedrijf?

Bespaar :

 

 • Vrijstelling van belasting op bedrijfswagens
 • Optimalisatie van de gebruikskosten (total cost of ownership) (TCO)
 • Bijdrage aan de CO2 reductie van je wagenpark
 
 
 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DESIGN

KARAKTERISTIEK DESIGN

De elektrische e-208 heeft alles om jou te verleiden Hij valt op door zijn exclusieve, hoogtechnologische en innovatieve kenmerken.

ONWEERSTAANBAAR DESIGN

De compacte stadswagen PEUGEOT 208 trekt onmiddelijk de aandacht door zijn expressieve persoonlijkheid. Onweerstaanbaar door zijn sportieve uitstraling, benadrukt door de lange motorkap met zijn sensuele lijnen en de originele carrosseriekleuren.

STOER EN GEDURFD

Het expressieve front van de nieuwe Peugeot 208 wordt getypeerd door een grote verchroomde grille en een moderne en scherpe blik met dank aan de full LED Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie  koplampen met de characteristieke 3 klauwen en zijn continuu werkende LED-dagrijlichten.

 

VERLICHTE STREPEN

De achterzijde oogt al even karaktervol, met een glanzende zwarte verbindingsstrook Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie omkaderd door full led-achterlichten met de characteristieke 3 klauwen die continu werken.

BEKLEDING

In de PEUGEOT 208 is zitcomfort een prioriteit. Daarom zijn de dynamische voorzetels van deze stadsauto gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Hun bekleding met decoratieve stiksels geeft het interieur een uitgesproken karakter.

e-MOTION e-208

De PEUGEOT e-208 is te herkennen aan exterieurdetails zoals de letter "e" en de dichroïsche Leeuw, de grille in koetswerkkleur, glanzend zwarte wielkastlijsten, lichtmetalen diamond cut 17" velgen met inserts die de stroomlijn benadrukken Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie.

DE FASCINERENDE 3D i-Cockpit®

Binnnein deze stadwagen, vindt je de laatste generatie van de PEUGEOT 3D i-Cockpit® Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie. Ervaar hoe soepel en intuïtief het sturen is met het compacte, multifunctionele stuurwiel Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie, het configureerbare 3D head-up-instrumentenbord Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie, het grote 10"-touchscreen Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie en de 7" "Toggle Switches" knoppen Drukknoppen in aviation-stijl. Ten slotte kan je ook het interieur, voor een nog hedendaagser look, personaliseren met 8 RGB-ledkleuren.
DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD

De gegevens betreffende het elektrische rijden worden op het digitale 3D  head-up instrumentenbord zodanig weergegeven dat je je optimaal kan concentreren op- en genieten van het rijden :

  
PRETTIG, INTUÏTIEF TOUCHSCREEN

Je kan het grote 10" HD Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type touchscreen bedienen Bij voorkeur als de auto stilstaat met spraakherkenning, stuurwieltoetsen gebruik makend van de 7 druktoetsen Op het scherm in de e-208 vind je real-time technische animaties die de werking van de aandrijflijn illustreren.

 


 

POWER OF CHOICE

MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

De 208 stadswagen profiteert van het nieuwe modulaire en multi-energy CMP Gemeenschappelijk Modulair Platform / eCMP Efficiënt Modulair Platform - platform, wat je de keuzevrijheid geeft tussen een verbrandingsmotor (benzine / diesel) of een volledig elektrische motor, zonder compromissen en in overeenstemming met de noden van je bedrijf.

 


BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD

Informatie wordt overzichtelijk weergegeven binnen het gezichtsveld van de bestuurder en geprojecteerd in de vorm van een hologram op het 10 inch digitale scherm. De informatie verschijnt in volgorde van belangrijkheid of urgentie.

HIGH-TECH AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK

Eens je de efficiëntie en soepelheid van de nieuwe EAT8-automaat EAT8: Efficient Automatic Transmission 8 – automaat met 8 versnellingen – Beschikbaar naargelang de motorversie in de 208 stadswagen hebt ervaren, wil je meteen meer!SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Met de 208 compacte stadswagen heb je toegang tot tal van rijhulpsystemen die je ondersteunen tijdens zakenreizen, onder andere PEUGEOT Drive Assist  Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type : trajectcontrole met keuze van positionering in de rijstrook, verkeersbordherkenning, snelheidsregeling en bewaking veilige afstand.


DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Op een eenvoudige wijze kan je toestellen inductief laden in het opbergvak in de middenconsole en er zijn tevens vier USB-aansluitingen beschikbaar Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie.

 

 

ULTRA-GECONNECTEERD!

Dankzij de Mirror Screen-technologie kan je de Apple CarPlayTM ofAndroid Auto apps en functionaliteiten van je smartphone veilig gebruiken via het touchscreen.
Maak je het reizen eenvoudiger door het geconnecteerde navigatiepakket Dankzij de Mirror Screen-technologie kan het touchscreen gebruikt worden om jouw smartphone te spiegelen. De Mirror Screen-functie verloopt via Android Auto (voor Android smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of maakt, tot en met mei 2021, gebruik van MirrorLink®-technologie (voor Android smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en enkel samen met het "PEUGEOT Connect Radio"-toestel), indien van toepassing, en in het geval dat je een mobiele provider hebt en verbonden bent met het internet. Enkel deze drie goedgekeurde apps functioneren als de auto stilstaat of rijdt, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de toepasselijke apps uitgeschakeld. Sommige soorten informatie die met je smartphone gratis toegankelijk zijn, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde app, zoals Android Auto, Apple CarPlayTM of MirrorLink®. Meer info op jouw lokale PEUGEOT-website. Ontdek meer op http://www.peugeot.fr/marque-et-technologie/technologies/connectivite.html met spraakopdracht dat onder meer actuele verkeerssituaties en risicozones meldt via TomTom Services Standaard beschikbaar, zorgen de TomTom-services ervoor dat je alle factoren die essentieel zijn voor het rijden kan bekijken in realtime: realtime verkeer, tankstations, parkeerterreinen, weersomstandigheden, lokale opzoekingen en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling), evenals de locatie en beschikbaarheid van openbare oplaadpunten.

Handenvrije toegang en - starten

Het PEUGEOT Open & Go-systeem Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type laat je toe de deuren te ontgrendelen zonder sleutel en de auto te starten met een eenvoudige druk op de Start/Stop-knop. Deze Start/Stop-functie is ideaal voor stadse omgevingen, want bespaart op brandstofverbruik en vermindert je milieu-uitstoot.
BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE PEUGEOT e-208  

GECONNECTEERDE DIENSTEN

Word onafhankelijker dan ooit van de manier waarop je je auto beheert dankzij MyPeugeot en Free2Move.

CONNECTIVITEIT

MYPEUGEOT: BEHEER OP AFSTAND

Met je smartphone kan je op afstand een aantal functies beheren en plannen, zoals het opladen van de batterij en de voorprogrammering van de binnenverwarming.

LAAD JE WAGEN OP MET FREE2MOVE

Lokaliseer al je oplaadpunten onderweg met behulp van de Charge My Car-functie van Free2Move. Rij met vertrouwen de weg op.

MOBILITY PASS

Zin om op avontuur uit te gaan? Huur een auto met verbrandingsmotor als je er een nodig hebt. Het kan tegen een gunstig tarief, dankzij de Mobility Pass.

BEHEER JE WAGEN VANOP AFSTAND

Profiteer van services die in realtime met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeot Beschikbaarheid afhankelijk van de locatie app :

 

 • Hou de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie)
 • Krijg snel bijstand
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening voor je voertuig
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.

TOTALE COST OF OWNERSHIP

DE STADSWAGEN VOOR PROFESSIONALS

Met de focus op de professionele klanten werd bij het ontwerp van PEUGEOT 208 stadswagen voorrang gegeven aan het verminderen van de total cost of ownership. PEUGEOT heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT 208 te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud.

Evenzo zijn de apparatuur, materialen en aandrijfsystemen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik te minimaliseren.

 Als laatste punt is de compacte stadsauto PEUGEOT 208 uitgerust met de allernieuwste technologie op gebied van rijhulpsystemen.

DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

FINANCIERING, SERVICES EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod en de bijbehorende services, evenals al onze financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor professionele wagens.