PEUGEOT RIFTER: de ludospace voor professionals 

De PEUGEOT Rifter heeft een sterke persoonlijkheid. Zijn modern hightech-interieur, met hoog comfortniveau en uitmuntende moduleerbaarheid, opent een heel nieuwe wereld en speelt in op de noden van professionals.

STIJLVOL IN DE STAD EN DAARBUITEN

Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid leent hij looks van een terreinwagen voor gebaande wegen. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

 

 

HERKENBARE PEUGEOT-STYLING

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en emblematische achterlichten profileert de PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon.

EEN UITNODIGING OM TE RIJDEN

De PEUGEOT i-Cockpit® biedt een stimulerende en intuïtieve dagdagelijkse rijervaring dankzij het compacte, dubbel afgeplatte stuur voor betere grip en wendbaarheid, een 8-inch capacitief touchscreen binnen oogopslag en handbereik en een head-up instrumentenbord met kleurenscherm voor nog betere leesbaarheid
Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Control Optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie staat garant voor een maximale controle en grip.

INTELLIGENTIE VOOR MEER GEBRUIKSGEMAK

SLIMME MODULEERBAARHEID VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die inspeelt op de noden van professionals. Met 5 of 7 zitplaatsen en twee lengtes (Standard en Long) is de PEUGEOT RIFTER een toonbeeld van moduleerbaarheid. Voorpassagierszetel en 2/3-1/3 gedeelde achterbank Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie of 3 aparte achterzetels Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie met "Magic Flat"-systeem die in de vloer kunnen worden neergeklapt, 3e zetelrij met 2 aparte en uitneembare zetels… ji kiest zelf de configuratie.
De optionele trekhaak biedt nog meer vrijheid, terwijl de 2 laterale schuifdeuren met grote opening en neerlaatbare en getinte ruiten 2de rij standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie toegang bieden tot een interieur dat werkelijk niets te wensen overlaat.
De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l Tot aan de hoedenplank tot 3500 l Tot aan het dak, zetels neergeklapt en zelfs 4000 l voor de long-versie met 5 zitplaatsen. Tot slot maken ook de apart te openen achterruit, de lage laaddrempel en de vlakke laadvloer Lange objecten tot 2,70 m in Standard of 3,05 m in Long het in- en uitladen een stuk makkelijker.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

De PEUGEOT Rifter is leverbaar met de BlueHDi 100-motor met manuele vijfversnellingsbak WLTP(1)-waarden: Gecombineerd brandstofverbruik tussen 5,1en 7,8, tussen 6,0 en 9,9 tegen lage snelheid, tussen 4,9 en 7,5 tegen gemiddelde snelheid, tussen 4,4 en 6,7 tegen hoge snelheid en tussen 5,6 en 8,2 tegen zeer hoge snelheid, in overeenstemming met het WLTP (I/100 km) – CO2-uitstoot (gecombineerd WLTP): tussen 135 en 177 (g/km)(1) De aangetoonde waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Het WLTP-protocol vervangt het New European Driving Cycle (NEDC), dat tot dan toe in gebruik was. Nu de testcondities meer realistisch zijn, kan het zijn dat de waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot variëren al naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en de verschillende factoren, zoals onder meer de specifieke uitrusting, opties en het type banden. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler. Lees meer op https://ct-ndp.peugeot.com/fr/marque-et-technologie/wltp.html en de PureTech 110 S&S-motor met manuele zesversnellingsbak, evenals in een versie met zeer laag brandstofverbruik De versies met een zeer laag brandstofverbruik (PureTech 110 S&S en Blue HDi 100) zijn uitgerust met een dakspoiler, speciale banden met ultralage rolweerstand en het Stop&Start-systeem (alleen op de Blue HDi 100-versie) voor maximale efficiëntie.

OPVALLEND WENDBAAR

De PEUGEOT RIFTER munt uit door een voorbeeldige wendbaarheid en wegligging, met dank aan het EMP2 platform van de nieuwste generatie. Zijn korte vooroverhang, uitgekiend onderstel, elektrische stuurbekrachtiging en geoptimaliseerde draaicirkel staan garant voor comfort, kwaliteit en efficiëntie van superieur niveau.

OVERAL THUIS

De parkeerhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER bieden jou nog meer vrijheid en plezier. Visiopark 1 Standaard of optioneel afhankelijk van de versie -achteruitrijcamera, Park Assist Active Park Assist verkrijgbaar of niet verkrijgbaar afhankelijk van het uitrustingsniveau van de nieuwste generatie en dodehoekbewaking Beschikbaar als optie of niet beschikbaar afhankelijk van de versie: je bent op alles voorzien.

RIJ IN ALLE VEILIGHEID

De rijhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER maken het rijden een stuk makkelijker, in alle sereniteit en veiligheid. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsbeperkingsindicatie Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie, adaptieve cruise control Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie met stopfunctie De stopfunctie van de Adaptive Cruise Control is enkel verkrijgbaar met de EAT8 automatische versnellingsbak, actieve rijstrookassistentie, handenvrij ontgrendelen en starten, elektrische parkeerrem…  Autorijden was nog nooit zo makkelijk.

TREK DE WIJDE WERELD IN

Maak kennis met ongeziene opbergmogelijkheden. Naast een optimale lichtinval biedt het Zénith®-dak Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie met elektrisch zonnescherm en LED-sfeerverlichting 100% LED-verlichting ook tal van extra opbergmogelijkheden in de middenboog, in de dakhemel en boven de voorruit.
Opbergvakken in de voor- en achterdeuren, in de middenconsole, onder de vloer… De Rifter beschikt over een recordvolume Maximaal 186 l, waarvan 92 l in het Zenith®-da aan opbergruimte in zijn categorie. Deze vakken zijn talrijk, ruim, toegankelijk én afgestemd op dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

De PEUGEOT Rifter is als ludospace ook specifiek afgestemd op de noden van professionals, met name wat de total cost of ownership betreft. PEUGEOT heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT Rifter te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud. Ook de uitrusting, materialen en motoren zijn streng geselecteerd om de onderhouds- en brandstofkosten te minimaliseren. Hij is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het Merk om de bestuurder zoveel mogelijk bij te staan onderweg.

DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease-langetermijnverhuuraanbod en de bijbehorende services, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en bijstand 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor professionele voertuigen