SKIP TO CONTENT
SUV 5008

Vanaf
€ 584 maand (i) Aanbieding in Operationele Leasing Free2Move Lease® enkel geldig voor professionelen en exclusief btw, voor een looptijd 13 tot 60 maanden. De volgende diensten zijn inbegrepen: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, Optiway Maintenance (onderhoud, vervangwagen, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (4), verzekering BA en schadedekking. Aanbieding geldig van 01/12/2022 tot 31/12/2022, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verdeeld door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel. RPR Brussel. Btw BE 417.159.386. FSMA-registratienummer: 019653 A.  
60 maanden/ 50.000 km, zonder opties, diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW 


Gemengde CO²-uitstoot: 141-167 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 5,1 tot 7,8 l/100 km

PEUGEOT 5008 SUV Business: de grote 7-zits SUV

Maak kennis met de PEUGEOT 5008 SUV, de grote 7-zits imposante SUV, een technologisch hoogstandje.
De verbeterde bestuurderspositie van de PEUGEOT i-Cockpit en zijn unieke kenmerken staan garant voor een aangename rit. Zijn prestaties geven hem de allure van een luxe touring car, ideaal voor zakelijke gebruikers.

 

BOLD DESIGN*

De 7-zits SUV PEUGEOT 5008 paart zijn sportieve, elegante en verfijnde stijl aan moderniteit en evenwicht.
Aan de voorzijde zien we een nieuwe frameloze, gebeitelde, geruite radiatorgrille die gepunt tot aan de uiteinden doorloopt, evenals de voor PEUGEOT karakteristieke lichtsignatuur met LED- of Full LED koplampen omlijst door hoektandvormige dagrijlichten.
Aan de zijkant wordt het dynamische en sportieve silhouet benadrukt door een een verchroomd inzetstuk dat doorloopt van de koplampen naar de achterspoiler.
Aan de zijkant verlengt een verchroomd inzetstuk de lijn van de koplampen naar de achterspoiler, wat het dynamische en sportieve silhouet benadrukt.

 

*Gedurfd design"

 

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

PREMIUM TECHNOLOGIE*

De gemoderniseerde, innovatieve en ergonomische PEUGEOT i-Cockpit® is uitgerust met een compact beter hanteerbaar stuurwiel en zeven tuimelschakelaars Piano drukknoppen sturen de voornaamste comfort-functies aan”.
Het uitgebreide nieuwe 10 "HD centraal touchscreen en het nieuwe 12,3" head-up digitale instrumentenpaneel met een hoogwaardig display, volledig te configureren en aanpasbaar, werd speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Hierdoor kan je steeds het zicht op de rijweg behouden en toch de voornaamste rijgegevens opvolgen.
Leg je smartphone in het speciale vak in de middenconsole en laat hem draadloos Verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type — Opladen met inductie voor toestellen compatibel met Qi opladen en geniet ondertussen van het comfort van de AGR-gecertificeerde zitplaatsen en de geluidskwaliteit van het premium FOCAL®-hifisysteem Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie. Focal® is een world-leading Frans high-fidelity merk. De woofer bevindt zich onder de passagiersstoel en neemt geen kofferruimte in .

 

*Technologie amplifiée

 

 

 

PERFORMANTIE IN AKTIE*

Laat je tijdens zakenreizen of verre verplaatsingen verwennen door de PEUGEOT 5008 SUV met zijn dynamiek en akoustiek van een luxe touring car. Hij is voorzien van benzine- of dieselmotoren, allen uitgerust met "Stop & Start" -technologie.
 
 
*Performantie in actie

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL

De door de bestuurder gekozen gegevens zijn nog beter leesbaar dank zij het diepere zwart en feller contrast van het nieuwe 12,3-inch aanpasbare en configureerbare digitale head-up instrumentenpaneel, wat een snellere reactiviteit garandeert.

RUIMTE

De bevestigingen in het interieur werden zodaning geplaatst dat mede door de (bijna) onbeperkte modulaire indeling van de 1 tot 7 zitplaatsen de ruimte optimaal kan benut worden De indeling van het interieur wordt vereenvoudigd door de onafhankelijke en neerklapbare zetels op de 2de en 3de rij (ook uitneembaar op de 3de rij).
Hij biedt ook een makkelijke toegang tot een groot koffervolume Grote koffer met een volume van 780 dm³ (VDA 210) tot 1940 dm³ (VDA 214). Mogelijkheid om lange voorwerpen tot 3,2 m te laden, dankzij de opklapfunctie van de passagiersstoel vooraan dankzij de handenvrije gemotoriseerde achterklep Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie die je kan openen en sluiten door gewoon de voet even onder de achterbumper te bewegen. 

 

 

 

GEAVANCEERDE GRIP CONTROL

Dankzij 'Advanced Grip Control' Geoptimaliseerd tractiecontrolesysteem met 4 gripmodi: Normaal, Sneeuw, Modder, Zand. Standaard of verkrijgbaar als optie afhankelijk van de versie technologie vergroot je jouw actieterrein.
Je kan de gripcapaciteit van de SUV PEUGEOT 5008 SUV aanpassen aan de weers- en wegomstandigheden.
Op steile hellingen helpt de Hill Assist Descent Control functie HADC: Hill Assist Descent Control. Standaard of verkrijgbaar als optie afhankelijk van de versie om je snelheid te regelen.

 

 

NIGHT VISION

Voor een optimale reactiviteit 's nachts of bij beperkte zichtbaarheid kan de infraroodcamera van het 'Night Vision' Nachtzicht Optioneel of niet verkrijgbaar naargelang de versie -systeem de aanwezigheid van voetgangers of fietsers detecteren tot een afstand van 200 m voor de wagen, verder dan de reikwijdte van de koplampen. Het beeld verschijnt dan in het gezichtsveld van de bestuurder op het digitale display terwijl ondertussen een alarmsignaal weerklinkt.

 

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Ontdek semi-autonoom rijden met het "Drive Assist Plus" Enkel met de EAT8-versnellingsbak. Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type pack.
Gebruik makend van de allernieuwste technologie Meest opvallend een rijstrookpositioneringssysteem en adaptieve cruisecontrol met Stop & Start-functie, past het automatisch je snelheid aan die van de voorligger aan, waarbij een veilige remafstand wordt gehandhaafd, terwijl het door de bestuurder gevraagde traject behouden blijft.

 

 

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Speciaal voor professionals werd bij het ontwerp van de grote PEUGEOT 5008 SUV veel aandacht besteed aan het verminderen van de total cost of ownership.
PEUGEOT heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT 5008 SUV te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease-langetermijnleaseaanbod en de bijbehorende services, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor bedrijfsvoertuigen