SKIP TO CONTENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT VOOR JE BEDRIJFSVOERTUIG

Met een voordeel tot € 11.450

NIEUWIGHEDEN

NIEUWE PEUGEOT e-PARTNER

De nieuwe PEUGEOT e-PARTNER is de nieuwste telg in ons 100% geëlektrificeerde gamma bedrijfsvoertuigen en het perfecte antwoord op de steeds groeiende
behoeften en klimaatkwesties.
 
De batterij met een capaciteit van 50 kWh werd ingenieus geïntegreerd om zoveel mogelijk ruimte aan boord en laadvolume te vrijwaren, net zoals bij de klassieke motorisaties.

NIEUWE PEUGEOT 308 SW HYBRID & 308 SW

Ontsnap aan stereotypen en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.
 
Laat je inspireren door zijn expressieve non-conformistische stijl, zijn nieuwe technologieën die zijn ontworpen om de kwaliteit van jouw tijd aan boord intensiver te maken.
 
Ontdek PEUGEOT's Power of Choice -verbintenis, geef jezelf de vrijheid om je nieuwe PEUGEOT 308 SW te kiezen die is uitgerust met een efficiënte benzine-, diesel- of Plug-In Hybride motor.

NIEUWE PEUGEOT 308 BERLINE

De intense verleiding van de nieuwe Peugeot 308, die spontaan topklasse aantoont en je bekoort door zijn kracht en dynamiek.
 
En voor nog meer rijcomfort, die prestatiegericht en efficentie combineert, laat je verleiden door onze Plug-In Hybridemotoren, benzine of diesel.
 
 
POWER ON

100% ELEKTRISCH

Ga voor 0 uitstoot met de elektrische wages van Peugeot voor professionals. Van bedrijfsvoertuigen tot bedrijfswagens, inclusief moduleerbare ludospace, ontdek in ons gamma elektrische wagens degene die het beste aan je professionele behoeften voldoet.
 
De 100% elektrische wagens van Peugeot combineren een innovatief design met de allernieuwste technologieën en leveren ook opmerkelijke milieuprestaties.

 

PLUG-IN HYBRID

Ontdek een nieuwe manier van rijden dankzij de Plug-In Hybride-wagens van Peugeot voor professionals. Veelzijdige en robuuste hybride wagens stellen je in staat om lange trajecten te maken die het beste aan je professionele verwachtingen voldoen.
 
Ga in een seconde 100% elektrisch en rij tot 59 km. Berline, SW of SUV, ons Plug-In Hybride-gamma voor professionals voldoet aan al je behoeften en combineert innovatief design, milieuprestaties en geavanceerde technologieën.

 

CHARGE MY CAR 

Peugeot biedt je gratis een abonnement van 12 maandenbij elke aankoop van een Peugeot e-208, e-2008, New e-Rifter en e-Traveller.

CHARGING PASS
Met het abonnement kan je je wagen opladen aan alle publieke laadstations. Te gebruiken via een badge die bij het intekenen overhandigd wordt of  rechtstreeks via de applicatie(verbruik toegevoegd op de maandelijkse factuur) . Het geeft je toegang tot meer dan 350.000 laadstations in Europa, 12.000 in Belux.
 
TRIP PLANNER
Lange trajecten plannen optimaliseren. Deze planner biedt het beste alternatief en optimaliseert de kortste route en locatie van de laadstations onderweg, rekening houdend met je resterend rijbereik.Kan worden verzonden via de navigatie van je wagen. 

F2M RENT 

Met de kortetermijnverhuur van Free2Move Rent kan je een nieuwe Peugeot huren voor een periode van 1 dag tot enkele maanden.
 

• 100% digitaal.
• Wagen van minder dan een jaar oud.
• Tot 3 bestuurders inbegrepen zonder meer kosten van een aanvullende verzekering.
• 24/24u assistentie voor voertuigen en inzittenden.

ONTDEK FREE2MOVE LEASE

Free2Move Lease is de entiteit van de PSA Group die mobiliteitsbehoeften voorziet voor bedrijven door middel van langetermijnverhuur.
 
Veel bijbehorende diensten maken het dagelijkse leven van wagenparkbeheerders en chauffeurs gemakkelijker.