Peugeit Professionnel : utilitaires et véhicules de société

AANBIEDING VAN HET MOMENT

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Breng je bedrijf naar het tijdperk van Neo-Performance by PEUGEOT.


Ontdek de krachtige motor met lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.

Toon het innovatieve en verantwoorde imago van je bedrijf achter het stuur van de nieuwe 508 Berline of 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
Maak nu een afspraak in een van onze toegewezen expertisecentra's, waar onze experts je verwelkomen voor een uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Berline of Break.
 
POWER ON

100% ELEKTRISCH

Ga voor 0 uitstoot met de elektrische wages van Peugeot voor professionals. Van bedrijfsvoertuigen tot bedrijfswagens, inclusief moduleerbare ludospace, ontdek in ons gamma elektrische wagens degene die het beste aan je professionele behoeften voldoet.
 
De 100% elektrische wagens van Peugeot combineren een innovatief design met de allernieuwste technologieën en leveren ook opmerkelijke milieuprestaties.

 

PLUG-IN HYBRID

Ontdek een nieuwe manier van rijden dankzij de Plug-In Hybride-wagens van Peugeot voor professionals. Veelzijdige en robuuste hybride wagens stellen je in staat om lange trajecten te maken die het beste aan je professionele verwachtingen voldoen.
 
Ga in een seconde 100% elektrisch en rij tot 59 km. Berline, SW of SUV, ons Plug-In Hybride-gamma voor professionals voldoet aan al je behoeften en combineert innovatief design, milieuprestaties en geavanceerde technologieën.

 

News

ONDERHOUD VAN EEN ELEKTRISCHE WAGEN

De elektromotor is eenvoudiger dan de verbrandingsmotor en verlost je van veel onderhoudswerkzaamheden. Je hoeft de olie niet te verversen, de riem, de bougies of het oliefilter te vervangen: je bent minder tijd in de garage ... en je bespaart geld!

ONTDEK FREE2MOVE LEASE

Free2Move Lease is de entiteit van de PSA Group die mobiliteitsbehoeften voorziet voor bedrijven door middel van langetermijnverhuur.
 
Veel bijbehorende diensten maken het dagelijkse leven van wagenparkbeheerders en chauffeurs gemakkelijker.