SKIP TO CONTENT

PEUGEOT ASSISTANCE

PEUGEOT ASSISTANCE

 

Profiteer van PEUGEOT Roadside Assistance wanneer je wagen niet kan rijden (door pech of ongeval). Krijg hulp bij pech of bij het wegtakelen van je wagen, zodat je je reis nog kunt voortzetten - indien nodig tot aan je voordeur. Alle PEUGEOT-wagens genieten levenslang van PEUGEOT Roadside Assistanceop voorwaarde dat je de jaarlijkse onderhoudsbeurt/keuring van je wagen in het PEUGEOT-netwerk laat uitvoeren..PEUGEOT ROADSIDE ASSISTANCE: REKEN MAAR OP ONS

Met PEUGEOT Roadside Assistance ondernemen we actie in geval van

PEUGEOT doet zijn uiterste best om je op weg te helpen, hetzij met pechhulp, hetzij door je naar een erkende PEUGEOT-garage te slepen.

Als je voor een hele dag geïmmobiliseerd bent, kan je profiteren van een mobiliteitsoplossing om je rit verder te zetten of zelfs van een verblijfsoplossing.

 


 

TRAVAILLEZ L'ESPRIT LÉGER
CONTACTEER ONS

BIJSTAND BIJ JE WAGEN

In geval van een ongeval, pech of een incident profiteer je van de automatische, geolocatie-noodoproep die voor een snelle en efficiënte interventie zorgt.

Bij een aanrijding doet je wagen automatisch een noodoproep zonder dat je iets hoeft te ondernemen. Bij pech of een ongeval kun je contact opnemen met PEUGEOT Connect Assistance via de "Leeuw" -knop op het dashboard.

 

MYPEUGEOT APP

Dankzij de MyPeugeot® App kan je op elk moment contact opnemen met PEUGEOT Assistance. Volg de route van de sleepwagen naar uw locatie door middel van uw account.