Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Wanneer er geen seconde te verliezen valt, kan je rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de Europese leider inzake noodoproepen. Dankzij geolokalisatie kan je rekenen op snelle bijstand bij panne of een ongeval(1).

ONTDEK DE VOORDELEN

VEILIGHEID VOOROP
Bij een ongeval zorgt de automatische en geogelokaliseerde oproep naar een noodcentrale voor een snelle en efficiënte interventie.
 
BESPAAR TIJD EN GELD
Dankzij geolokalisatie kan je rekenen op snelle tussenkomst bij panne of een ongeval dankzij de oproep met locatiebepaling naar een noodcentrale.

 

HOE WERKT HET?

PEUGEOT CONNECT SOS
Rij met een gerust gemoed: bij een botsing contacteert jouw wagen automatisch de hulpdiensten zonder jouw tussenkomst. Het callcenter, die 24 uur per dag en 7 dagen op 7 beschikbaar is, lokaliseert onmiddellijk jouw wagen, contacteert jou in je eigen taal (1) en vraagt de nodige bijstand indien nodig.
Je kan ook getuige of slachtoffer zijn van een kritieke situatie: twee seconden lang op de "SOS"-knop in de passagiersruimte drukken volstaat om onmiddellijk het callcenter te contacteren. 
PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE
PEUGEOT Connect Assistance kan worden gebruikt door te drukken op de "Leeuw"-knop op het dashboard. Je hoeft alleen maar 2 seconden lang te drukken om direct contact op te nemen met het PEUGEOT 24/7 bijstandsplatform.
Daarna wordt de positie van jouw wagen bepaald door de medewerker van het callcenter. Alle noodzakelijke informatie (chassisnummer, kilometerstand, mechanische waarschuwingen, enz.) wordt doorgestuurd naar PEUGEOT Assistance voor een eerste technische diagnose vanop afstand en snel uitsturen van een pechverhelper indien nodig.
 

BEPROEFDE TECHNOLOGIE

Sinds 2003 werd meer dan een miljoen wagens uitgerust met, PEUGEOT Connect SOS. Met meer dan 8.000 noodinterventies is PEUGEOT de eerste autconstructeur die dit GPS-bijstandssysteem aanbiedt dat voldoet aan de strenge eisen van de Franse overheid (3).
De PEUGEOT Connect SOS dienst kreeg de EURO NCAP Advanced-prijs voor tertiaire voertuigveiligheid in Europa. (4)


ONTDEK DE PEUGEOT e-BOUTIQUE

Bekijk al jouw geconnecteerde diensten en beheer je abonnementen online in de PEUGEOT e-Boutique.

(1) Afhankelijk van de geografische dekking van PEUGEOT Connect SOS en de officiële taal gekozen door de eigenaar van de wagen.

(2) Van zodra contact werd opgenomen, zijn PEUGEOTs Assistancediensten onderworpen aan de voorwaarden van de contractuele waarborg of servicecontracten.

(3) Het automobiele noodoproepplatform dat wordt gebruikt door Automobiles Peugeot is gecertificeerd in Frankrijk om te voldoen aan de eisen van de Franse Nationale Vereniging Van Brandweer en Hulpdiensten (CNSIS), onderdeel van het Franse Ministerie voor Defensie en Civiele Veiligheid.

(4) De PEUGEOT Connect SOS-dienst is momenteel verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, België en Luxemburg, Nederland, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Denemarken. In andere Europese landen blijft de noodoproep mogelijk zonder locatiebepaling naar de hulpdiensten of in de taal van het land. De geografische dekking hangt af van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst beschikbaar bij jouw verkooppunt en onderhevig aan technologische en technische beperkingen, met name de beschikbaarheid van een telefoonnetwerk.