SKIP TO CONTENT

GARANTIEVOORWAARDEN EN SERVICE CONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN DIE JE ZAAK ONDERSTEUNEN

Breng je mobiliteit en de bijhorende kosten onder controle. Laat je niet verrassen en vertrouw op ons servicecontract en uitbreiding van de garantie!

Kies de duur en het aantal kilometers die het beste aansluiten bij je reëel gebruik van je bedrijfswagen: van 10000 km/jaar tot 25000 km/jaar.

Je kan ook de betaalwijze  (maandelijks of vooraf) kiezen die het best bij je past.
Je kan rekenen op  netwerk van erkende PEUGEOT-professionals om dagelijkse ontspannen de baan op te gaan.

SERVICE CONTRACTEN OP MAAT

GARANTIEVERLENGING GARANTIEVERLENGING EN ONDERHOUD
ONDERHOUD

Peugeot Assistance

 

Pech of ongeval 24/24 uur per dag, 7 dagen op 7, zonder kilometervergoeding, in meer dan 49 landen, in het geval van een mechanische, elektrische of elektronische ongevallen waardoor de wagen geimmobiliseerd is, evenals in het geval van een lekke band.

 

                               V

Inclusief stroomverlies voor elektrische wagenss (straal: 80 km)

                               V

Inclusief stroomverlies voor elektrische wagenss (straal: 80 km)

                               V

Inclusief stroomverlies voor elektrische wagenss (straal: 80 km)

Assistance +

 

Met deze optie kan de abonnee / bestuurder profiteren van Pechhulp in de volgende gevallen: mechanisch, elektrisch of elektronisch incident, vandalisme, lekke band, glasbreuk, diefstal of poging tot diefstal, brand en ongeval. Takelen in België en/of in het Groothertogdom Luxemburg gebeurt naar een erkend Peugeot-hersteller naar keuze van de bestuurder. In het buitenland, bij de dichtstbijzijnde erkende Peugeot-hersteller. Bij immobilisatie wordt een vervangwagen toegekend gedurende maximaal 5 kalenderdagen.

                                     V                                      V                                      V

Gebreken

 

Buiten de wettelijke garantieperiode van de wagen, vervanging of reparatie van defecte mechanische, elektrische of elektronische onderdelen, die het normale gebruik van de wagen niet toestaan.

                                    V                                     V                                     V

Periodiek onderhoud

 

Diensten en werkuren voorzien in het onderhoudsboekje van de fabrikant.

                                    V                                     V

Slijtage onderdelen

 

Vervanging van onderdelen die regelmatig vervangen moeten worden, zoals: remblokken, schokdepers, zekeringen, ruitenwissers etc. .

                                    V

Technische controle

 

Deze optie omvat de voorbereiding van de wagen vóór de technische controle, de passage (+ het uitlenen van een vervangende wagen voor de dag) en de ontvangst.

                               Optie                                Optie

Vervangwagen bij onderhoud

 

In het kader van een periodiek onderhoud, een vervangwagen krijgen voor een periode van maximaal 1 dag per ingreep.

                               Optie                                Optie

Vervangwagen

 

In geval van ongeval, brand, diefstal, een vervangwagen van een gelijkwaardige categorie voor een variabele periode afhankelijk van de gekozen optie.

                               Optie                                Optie

Banden

 

Vervanging van beschadigde of versleten banden, reparatie van lekke banden, balanceren en eenmaal per keer aanpassen van de parallelliteit.

                               Optie                                Optie
Groot onderhoud

Deze optie ondersteunt de onderhoudswerkzaamheden die worden vermeld in de samenvatting van het onderhoudsplan onder zware gebruiksomstandigheden zoals gedefinieerd in de samenvatting van het onderhoudsboekje.

Het is verplicht voor taxi's, korte of lange termijn verhuur, ambulances, rijscholen, lijkwagens, lichte medische wagens, koeriersdiensten, huis-aan-huis bezorging die een contract willen ondertekenen inclusief onderhoud.
                                     V
Banden Hotel

Deze optie omvat de opslag en het wassen van winter- of zomerbanden. De abonnee heeft alleen de mogelijkheid om in te schrijven op deze optie als hij zich heeft aangemeld voor de optie "Winterband (en)" of "Winterstalen wielen". Montage en demontage dient plaats te vinden bij de erkende hersteller waar de banden aanvankelijk werden gedeponeerd. De werkuren voor montage en demontage vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de onderschrijver, aangezien hij zich ofwel de optie "Winterband (en)" of de optie "Plaat Winterwielen" heeft geabonneerd. ". Bij deze twee opties worden montage- / demontagehandelingen ondersteund.

De erkende hersteller die verantwoordelijk is voor de opslag is vrij in de keuze van de opslaglocatie voor de banden.
                                     V
AdBlue-optie

Deze optie is bedoeld voor wagens waarvoor AdBlue® niet wordt ondersteund in de samenvatting van het onderhoudsplan van de fabrikant. Voor deze wagens zorgt het onderschrijven van deze optie ervoor dat al het AdBlue®-verbruik van de betreffende wagen wordt gedekt zolang het Contract actief is.
                                     V                                      V                                      V