SKIP TO CONTENT

Forfait airconditioning

 

 

Forfait airconditioning

 

Inbegrepen in deze prijs is dat je de olie in de aircocompressor kunt laten vervangen zodat je van een hygiënisch interieur geniet. 

Je kunt ook kiezen voor de beoordelingsservice airconditioning, waarbij het hele airconditioningsysteem wordt controleerd.

 

 

SIGNALEN VAN EEN DEFECT AIRCONDITIONINGSYSTEEM
  • Langzame ontwaseming. Controleer de cabinefilter.
  • De aanvoer van koude lucht is onregelmatig of te traag. Laat een airco-keuring uitvoeren door je PEUGEOT-expert: dit kan veroorzaakt worden door een banaal gaslek. Dat kan ertoe leiden dat de thermische cyclus niet goed werkt.
  • Het systeem maakt lawaai: het zou erop kunnen wijzen dat de compressor defect is. Controleer de riem.
  • Amper koude lucht-uitvoer. Controleer of de blazer defect is.
 

PEUGEOT STAAT VOOR JE KLAAR

Zowel in de zomer als in de winter moet je de airconditioning minstens elke 15 dagen minimaal tien minuten aanzetten om de levensduur te verlengen.

VERSCHILLENDE FILTERNIVEAUS
Er zijn drie categorieën PEUGEOT-filtersVraag je PEUGEOT-expert welke cabinefilters er voor je wagen verkrijgbaar zijn. die verschillende beschermingsniveaus bieden tegen verschillende soorten verontreinigende stoffen: interieurpartikelfilters, cabinekoolstoffilters en antiallergeenfilters in de cabine.

 

PEUGEOT STAAT VOOR JE KLAAR

Als je de groei van bacteriën (die allergieën veroorzaken), microben en nare luchtjes blijvend wilt bestrijden, profiteer je van het vervangen van de cabinefilter door je PEUGEOT-expert als onderdeel van het onderhoud van je airconditioningsysteem, zodat je interieur weer schoon is.

 

BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID VAN DE PEUGEOT AIRCONDITIONING
PEUGEOT-reserveonderdelen voldoen aan de strikte specificaties van het airconditioningsysteem in jouw wagen en bieden optimale prestaties.
PEUGEOT EN HET MILIEU

PEUGEOT neemt zijn verantwoordelijkheid als fabrikant op en zet zich actief in voor het duurzaam afvoeren van schadelijke stoffenBezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie .

Van het ontwerp van onze wagens tot het recycleren van gebruikte onderdelen, PEUGEOT zet zich samen met zijn netwerk in om milieubewust te handelen in elke fase van de levenscyclus van het voertuigBezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie

PEUGEOT SERVICES
PEUGEOT ORIGINELE SERVICES

Originele kwaliteit, gemoedsrust gegarandeerd


All-in forfaits bestaande uit nazicht door onze experts, werkuren en originele onderdelen inbegrepen. Voor de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gebruikt die 100% identiek zijn aan diegene die worden gebruikt bij nieuwe voertuigen. Ze zijn het meest geschikt voor je wagen en garanderen maximale veiligheid. Door originele onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken, blijft je wagen jarenlang in topconditie. Geniet zonder zorgen van een optimaal rijgenot.

 
ONTDEK ALLES OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT EUROREPAR
Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie
 

All-in pakketten inclusief werkuren en Eurorepar-onderdelen, met een exclusief assortiment universeel toepasbare onderdelen van verschillende merken, specifiek aangepast aan wagens ouder dan drie jaar. En omdat ze tot 25% goedkoper zijn dan originele onderdelen, kun je op kosten besparen.

 
ONTDEK ONZE ONDERDELEN VAN VERSCHILLENDE GROTE MERKEN