SKIP TO CONTENT
Forfait batterij

Forfait batterij Peugeot-wagens

De batterij slaat de elektriciteit op die je wagen nodig heeft om te functioneren. Als je batterij niet in goede staat verkeert, dan zal de wagen niet starten. Controleer je batterij voor het begin van de zomer en elke winter - dan wordt de batterij het meest belast. Het vastnemen van de batterij kan gevaarlijk zijn. Vertrouw het onderhoud van je batterij toe aan een vakman en overweeg om deze bij milieubewuste verdelers te recycleren.

Forfait batterij

 

Een all-inclusive prijs die onderdelen en werkuren dekt om je huidige batterij te vervangen

PEUGEOT GEEFT JE RAAD

 

 

  • Schakel dingen die elektriciteit verbruiken niet onnodig in als de motor niet aanslaat.
  • Zorg ervoor dat het oppervlak van de batterij altijd schoon en droog is. Bij regelmatig gebruik en wanneer je de onderhoudsrichtlijnen volgt, kan je batterij tot vier of vijf jaar meegaan. 
  • Een regelmatige controle van het volledige laadcircuit door jouw PEUGEOT-expert helpt om eventuele storingen te voorkomen. Laat vooral aan het begin van de winter jouw PEUGEOT-specialist de batterij met een tester controleren. Je kunt er ook voor kiezen om de batterij preventief te vervangen om zo eventuele pech te voorkomen.
WAAROM VERSLIJT DE BATTERIJ?
De batterij ervaart een natuurlijke degradatie naarmate deze ouder wordt. Dit is ook afhankelijk van het gebruiksniveau. Ze zal ook voortijdig verslechteren als er een hoge ontladingssnelheid is, als er fouten zijn in het elektrische circuit of als het onderhevig is aan extreme temperaturen.
LEGE BATTERIJ
Het gebruik van zaken die elektriciteit verbruiken terwijl de motor uitstaat  (zoals onder meer koplampen, radio en airconditioning) leidt tot diepe ontlading.
DEFECTE ALTERNATOR
Een dynamo die niet genoeg energie produceert, laadt de batterij niet goed op. Omgekeerd zal een dynamo die te veel energie produceert, de accu overbelasten en voortijdig doen verslijten. Ten slotte kunnen slechte verbindingen leiden tot lekstroom, waardoor de batterij sneller leeg raakt.
EXTREME TEMPERATUREN
Extreme temperaturen beschadigen de brandstofcellen van de accu, waardoor de geleidbaarheid van de elektrolyten (mengsel van water en zuur) afneemt. De batterij is dan beschadigd en zal steeds minder en minder presteren.
PEUGEOT SERVICES

 

 

PEUGEOT ORIGINELE SERVICES

Originele kwaliteit, gemoedsrust gegarandeerd


All-in forfaits bestaande uit nazicht door onze experts, werkuren en originele onderdelen inbegrepen. Voor de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gebruikt die 100% identiek zijn aan diegene die worden gebruikt bij nieuwe voertuigen. Ze zijn het meest geschikt voor je wagen en garanderen maximale veiligheid. Door originele onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken, blijft je wagen jarenlang in topconditie. Geniet zonder zorgen van een optimaal rijgenot.

 
ONTDEK ALLES OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT EUROREPAR
Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie
 

All-in pakketten inclusief werkuren en Eurorepar-onderdelen, met een exclusief assortiment universeel toepasbare onderdelen van verschillende merken, specifiek aangepast aan wagens ouder dan drie jaar. En omdat ze tot 25% goedkoper zijn dan originele onderdelen, kun je op kosten besparen.

 
ONTDEK ONZE ONDERDELEN VAN VERSCHILLENDE GROTE MERKEN