SKIP TO CONTENT
208

Vanaf
€ 461/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478. 

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Rijbereik : 398 km
Uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 14,6 - 16 kwh/100km (i) gecombineerde cyclus, WLTP                                                               
Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

Vanaf
€ 310/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.  

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Gemengde CO²-uitstoot: 101 tot 144 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 3,8 tot 6,4 l/100 km

PEUGEOT 208 | Elektrische of thermische stadswagen

De PEUGEOT 208 bevestigt zijn jeugd met zijn kenmerkende silhouet dat sportiviteit oproept. Het interieur onthult de energieke en technologische PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

Kies voor je zakelijke trajecten de stadswagen uitgerust met een benzine-, diesel- of elektrische motor met een WLTP-bereik van 398 km, dankzij onze Power of choice engagement.

 

 

Aanbiedingen van het moment

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DESIGN
ONWEERSTAANBAAR DESIGN

De compacte stadswagen PEUGEOT 208 heeft een sterke persoonlijkheid die het imago van jou bedrijf versterkt: laag silhouet, lange motorkap, grote chromen grille Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  , halogeen of Full-Led Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  koplampen met 3 klauwen en permanent brandende led-dagrijverlichting Standaard verkrijgbaar, in optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  , achterzijde met glanzende zwarte kruisstrip Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie versterkt door volledige LED Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  3-klauw lichten dag en nacht verlicht.

 

 

DE PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

Ontdek in deze stadswagen de nieuwste generatie PEUGEOT i-Cockpit® 3D Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie .

 

Ervaar wendbaar en intuïtief rijden met het compacte stuur met geïntegreerde bedieningselementen Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie , het configureerbare 3D digitale instrumentenpaneel Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie , het grote 10'' HD-touchscreen Standaard verkrijgbaar, in optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  en de 7 pianotoetsen 'Toggles-switches' Luchtvaart-type impulskiezers .

 

Personaliseer tot slot je interieursfeer dankzij de 8 RGB Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  LED-kleuren voor nog meer moderniteit.

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD

De gegevens betreffende het elektrische rijden worden op het digitale 3D  head-up instrumentenbord zodanig weergegeven dat je je optimaal kan concentreren op- en genieten van het rijden :

 

 

PRETTIG, INTUÏTIEF TOUCHSCREEN

Je kan het grote 10" HD  Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  touchscreen bedienen Bij voorkeur als de auto stilstaat met spraakherkenning, stuurwieltoetsen gebruik makend van de 7 druktoetsen Op het scherm in de e-208 vind je real-time technische animaties die de werking van de aandrijflijn illustreren.

 

BEKLEDING

In de PEUGEOT 208 is zitcomfort een prioriteit. Daarom zijn de dynamische voorzetels van deze stadsauto gemaakt van kwaliteitsmaterialen.

Hun bekleding met decoratieve stiksels geeft het interieur een uitgesproken karakter.

DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Op een eenvoudige wijze kan je toestellen inductief laden in het opbergvak in de middenconsole en er zijn tevens vier USB-aansluitingen beschikbaar Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie .

 

POWER OF CHOICE
NIEUWE MOBILITEIT

De PEUGEOT 208 biedt de vrijheid om zijn motortype te kiezen op basis van jouw behoeften en eigen gebruik:

DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

 

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod en de bijbehorende services, evenals al onze financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor professionele wagens.
ÉQUIPEMENTS

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Met de 208 compacte stadswagen heb je toegang tot tal van rijhulpsystemen die je ondersteunen tijdens zakenreizen, onder andere PEUGEOT Drive Assist Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  : trajectcontrole met keuze van positionering in de rijstrook, verkeersbordherkenning, snelheidsregeling en bewaking veilige afstand.ULTRA-GECONNECTEERD!

Dankzij de Mirror Screen-technologie kan je de Apple CarPlayTM ofAndroid Auto apps en functionaliteiten van je smartphone veilig gebruiken via het touchscreen.
Maak je het reizen eenvoudiger door het geconnecteerde navigatiepakket Dankzij de Mirror Screen-technologie kan het touchscreen gebruikt worden om jouw smartphone te spiegelen. De Mirror Screen-functie verloopt via Android Auto (voor Android smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of maakt, tot en met mei 2021, gebruik van MirrorLink®-technologie (voor Android smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en enkel samen met het "PEUGEOT Connect Radio"-toestel), indien van toepassing, en in het geval dat je een mobiele provider hebt en verbonden bent met het internet. Enkel deze drie goedgekeurde apps functioneren als de auto stilstaat of rijdt, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de toepasselijke apps uitgeschakeld. Sommige soorten informatie die met je smartphone gratis toegankelijk zijn, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde app, zoals Android Auto, Apple CarPlayTM of MirrorLink®. Meer info op jouw lokale PEUGEOT-website. met spraakopdracht dat onder meer actuele verkeerssituaties en risicozones meldt via TomTom Services Standaard beschikbaar, zorgen de TomTom-services ervoor dat je alle factoren die essentieel zijn voor het rijden kan bekijken in realtime: realtime verkeer, tankstations, parkeerterreinen, weersomstandigheden, lokale opzoekingen en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling) , evenals de locatie en beschikbaarheid van openbare oplaadpunten.

 

3 RIJSTANDEN

Met je PEUGEOT e-208 rij je volgens de stemming waarin je verkeert. Je kiest uit 3 rijstanden :

 • Eco: maximale autonomie
 • Normal: optimaal comfort voor dagelijks gebruik
 • Sport: voorrang aan prestaties en rijsensaties met een maximaal vermogen en koppel (0 tot 100 km/u in 8,1s).

 

2 REMSTANDEN

De PEUGEOT e-208 biedt 2 standen om te remmen met de motor Gematigde of verhoogde batterijoplading  dankzij de 'brake'-modus, waarmee je de batterij oplaadt als je vertraagt :

 • Moderate (gematigd): voor een remgevoel dat lijkt op dat van een verbrandingsmotor.
 • Increased (verhoogd): voor vertraging met behulp van de gaspedaal.

 

TOTALE COST OF OWNERSHIP

De stadswagen PEUGEOT 208 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals op het gebied van optimalisatie van de totale eigendomskosten.

 

PEUGEOT mobiliseerde zijn experts om het uitmuntende design, de afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de PEUGEOT 208 te maximaliseren, om de verkoopwaarde te maximaliseren.

 

De uitrusting, materialen en motoren zijn geselecteerd met hoge normen en nauwkeurigheid, om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik tot een minimum te beperken. Deze kosten zijn nog lager door te kiezen voor de PEUGEOT e-208 uitgerust met de elektromotor.

AFMETINGEN VAN DE 208
BUITENAFMETING

 

Binnenafmetingen

Voor (rij 1)

 • Breedte bij de ellebogen: 1382mn
 • Hoogte buste: 886mn (877 Cielo)

 

Achter (rij 2)

 • Breedte bij de ellebogen: 1350mn
 • Knieruimte: 239mn
Kofferbakvolume
 • 309 dm3 VDA - 210-2 / 366 Liter (Benzine)
 • 299 dm3 VDA  210-2 / 352 Liter (Diesel) 

 

 • 350 dm3 VDA  214-2 / 416 Liter (Benzine)
 • 340 dm3 VDA 214-2 / 402 Liter (Diesel)