SKIP TO CONTENT

Vanaf
€ 619/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

WLTP-rijbereik: 64 km
Gemengde CO²-uitstoot: 25 tot 29 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 1,1 tot 1,4 l/100 km

Vanaf
€ 523/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Gemengde CO²-uitstoot: 119 tot 140 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 4,6 tot 6,2 l/100 km

PEUGEOT 508 : de plug-in hybrid berline voor professionals

Ontdek de PEUGEOT 508, de premium hoogtechnologische berline met een gedurfd ontwerp, ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van professionals en uitgerust met efficiënte DIESEL, BENZINE of PLUG-IN HYBRIDE-motoren..

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE

Bovenop de positieve impact op het imago van het bedrijf qua sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid, biedt de PEUGEOT 508 HYBRID nog veel meer voordelen voor professionals.

  • Hij biedt een lagere VAA Voordeel Alle Aard en maakt aanspraak op de recyclagepremie vanuit de overheid.
  • Hij biedt een geoptimaliseerde TCO Total Cost of Ownership, lager brandstofverbruik en draagt bij tot een verlaging van de CO2-uitstoot van de vloot.
  • Hij biedt de flexibiliteit om te kiezen voor zowel lange ritten als korte verplaatsingen in de stad, zelfs in lage-emmissiezones.
RIJPLEZIER

Veelzijdigheid en een nieuwe rijervaring in de 100% elektrische rijmodus :

 

 
BESPARINGEN EN VOORDELEN VOOR HET BEDRIJF

Meerdere besparingen tijdens het gebruik :

 

  • Een gemiddelde winst qua verbruik van 40% Brandstofverbruik van 1,3 l/100 km WLTP 
  • Geen CO2-uitstoot bij gebruik van elektrische modus
  • 8 Jaar of 160.000 km garantie op de hoogspanningbatterij voor een minimumcapaciteit van 70%
 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

DESIGN & UITMUNTENDHEID

De expertise van het designteam werd benut voor een compromisloze esthetiek, kwaliteit en robuustheid, om zo een tijdloze berline te creëren: gebalanceerde proporties, frameloze deuren, onberispelijke afwerking en strakke lijnen vormen een perfect geheel. De PEUGEOT 508 HYBRID berline is voorzien van exclusieve interieur- en exterieurelementen die duidelijk maken dat je met een plug-in rijdt, zonder ooit te overdrijven.

DE MODERNE EN GEDURFDE BERLINE

Toon radicale moderniteit en sportieve elegantie aan het stuur van de PEUGEOT 508: zijn laag, dynamisch silhouet, agressieve front, gesculpteerde lijnen en strakke nieuwe lichtsignatuur versterken de gedurfde, innovatieve geest die een gunstige invloed hebben op het imago van jouw bedrijf.
BIJZONDERE KENMERKEN

EXCLUSIEVE ALCANTARA® ZETELS

Het comfortabele en ruime interieur van de PEUGEOT 508 GT premium hybride berline omvat een exclusieve bekleding in Greval grijze Alcantara® .

ZICHTBAAR ELEKTRISCH RIJDEN

Om de toegang tot lage-emissiezones te vergemakkelijken, licht bij 100% elektrisch rijden een cyaankleurige, van buitenaf zichtbare LED bovenaan de voorruit op.

HYBRIDE-BADGE

De specifieke, tweekleurige HYBRID-badges op de achter- en zijkant maken duidelijk dat hij deel uitmaakt van het plug-in hybride-universum.
CONTROLERUIMTE

NEEM DE CONTROLE OVER DE WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT®

In de PEUGEOT i-Cockpit® heb jij de controle. Bij elke rit krijg je een wendbare, overzichtelijke rijervaring met het compacte stuur, het configureerbare head-up instrumentenbord en het capacitieve 10” HD-touchscreen Standaard of niet beschikbaar afhankelijk van de versie aan je vingertoppen.
Het interieur is ontworpen om jou te laten genieten van elk moment aan boord, zowel tijdens korte als lange ritten: ontdek het uitmuntende comfort van de AGR Aktion Gesunder Rücken (Duitse vereniging voor ruggezondheid). Standaard of optioneel afhankelijk van de versie meerpuntsmassagezetels Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie en het FOCAL® Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie audiosysteem dat garant staat voor een pure, gedetailleerde geluidsweergave.
In zijn PLUG-IN HYBRIDE versie pakken de het head-up instrumentenbord en het aanraakscherm van de PEUGEOT i-Cockpit uit met een schat aan specifieke  informatie voor plug-in hybrides, met informatie over de energiestroom, de rijmodus Rijmodi: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfort-rijmodus is enkel beschikbaar met AMVAR (regelbare ophanging). Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versi , het elektrisch rijbereik, het thermisch rijbereik en de powermeter De powermeter is een indicator van energiegebruik: ECO, SPORT, CHARGE.

EFFICIËNTE MOTOREN

De premium PEUGEOT 508 berline voor professionals, ontworpen voor de weg, staat garant voor een uitmuntend rijgedrag, een ongeëvenaard stuurgevoel en een voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophanging Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie.
Dankzij de efficiëntie van zijn DIESEL, BENZINE of PLUG-IN HYBRIDE motoren en zijn 8-traps EAT8 Afhankelijk van versie en motortype -automaat combineert de PEUGEOT 508 kracht met een lage CO2 uitstoot.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

HOOGWAARDIG ZITCOMFORT

Voor maximaal comfort in alle rijomstandigheden is de PEUGEOT 508 uitgerust met voorzetels met het AGR Aktion Gesunder Rücken (Duitse vereniging voor ruggezondheid). Standaard of optioneel afhankelijk van de versie -label dat garant staat voor optimale ergonomie en afstelmogelijkheden. Geniet van elektrisch verstelbare zetels met geheugen, verwarming en meerpuntsmassage Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie door acht pneumatische kussens.

OP NAAR AUTONOOM RIJDEN

Dankzij een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit kan de adaptieve cruisecontrol met Stop & Go-functie Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger zodat de tussenafstand constant blijft. Dit systeem is gekoppeld aan rijstrookassistentie* dat de bestuurder helpt in de gekozen rijstrook te blijven en zo semi-autonoom te rijden.  

DRAADLOOS SMARTPHONE OPLADEN

Om jouw communicatie onderweg te garanderen, beschikt de PEUGEOT 508 over een laadvak waar je jouw Qi-compatibele smartphone of ander toestel draadloos kan opladen Optioneel. Dit verlichte laadstation bevindt zich onder de middenconsole binnen handbereik van zowel bestuurder als passagier en is tevens voorzien van USB-aansluitingen en een kabeldoorvoer naar het opbergvak met 12V-stopcontact.

SAFETY PLUS PACK

Het SAFETY PLUS PACK Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie bestaat uit de meest geavanceerde Peugeot-rijhulpsystemen die de rijveiligheid nog verhogen: Active Safety Brake met Distance Alert, actieve rijstrookassistentie, actieve dodehoekbewaking, bestuurdersalarm, automatische grootlichten en verkeersbordherkenning en -vermelding.

FULL PARK ASSIST

De FULL PARK ASSIST Automatisch rijhulpsysteem voor fileparkeren en parkeren in vakken. Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie -technologie biedt een volledig automatische assistentie voor schuin of parallel parkeren. Deze functie wordt geactiveerd via de versnellingshendel, en zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen hoeft te bedienen, detecteert het systeem of de parkeerplaats voldoende groot is en neemt vervolgens de controle over. Hiermee kan ook makkelijk worden weggereden uit een parkeerplaats.

PEUGEOT FULL LED-TECHNOLOGIE

De lichtsignatuur Standaard of optioneel afhankelijk van de versie van Peugeot staat garant voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts, en bestaat uit full LED koplampen met automatische positieregeling Deze functie past automatisch de hoogte van de koplampen aan de belading van de wagen aan. Op die manier worden de andere weggebruikers niet gehinderd, LED-richtingaanwijzers vooraan en statische bochtverlichting alsook adaptieve 3D full LED-lichten waarvan de lichtintensiteit automatisch wordt afgestemd op de lichtomstandigheden.
BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE 508 HYBRID  
DIENSTEN SPECIFIEK VOOR ELEKTRISCHE WAGENS

BEDIENING VANOP AFSTAND

Beheer en plan de oplading van de batterij met je smartphone. Je kan ook de temperatuur binnenin regelen.

CHARGE MY CAR

Met de routeplanner van Free2Move en zijn netwerk van laadpunten plan je gemakkelijk je elektrische trip.

MYPEUGEOT® APP

BEHEER JE WAGEN VANOP AFSTAND

 

Dankzij de MyPeugeot app kan je op ieder moment het volgende bekijken Toegang tot een mobiel netwerk is noodzakelijk :

  • Rijbereik
  • De vooruitgang en de laadstatus van jouw wagen
  • Verbruiksstatistieken van jouw ritten
  • Laadadvies
Ja kan ook bepaalde wagenfuncties rechtstreeks vanop afstand bedienen via de app :

TOTAL COST OF OWNERSHIP

De PEUGEOT 508 berline valt niet alleen op door zijn radicaal en gedurfd design, hij is ook specifiek afgestemd op de noden van professionals, met name wat betreft gebruikskosten.
PEUGEOT heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT 508 te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud.
Ook de uitrusting, materialen en motoren zijn streng geselecteerd om de onderhouds- en brandstofkosten te minimaliseren.
De PEUGEOT 508 is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde technologie om de bestuurder zoveel mogelijk bij te staan onderweg.

DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

FINANCIERING, SERVICES EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-langetermijnleaseaanbod en de bijbehorende services, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor professionele wagens

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Breng je bedrijf naar het tijdperk van Neo-Performance by PEUGEOT.


Ontdek de krachtige motor met lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.

Toon het innovatieve en verantwoorde imago van je bedrijf achter het stuur van de nieuwe 508 Berline of 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
Maak nu een afspraak in een van onze toegewezen expertisecentra's, waar onze experts je verwelkomen voor een uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Berline of Break.