SKIP TO CONTENT
e-Rifter

Vanaf
€ 539/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW 

Rijbereik : 280 km
Uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 18,7 - 19,9 kwh/100km (i) gecombineerde cyclus, WLTP 

Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

 

PEUGEOT E-RIFTER & RIFTER : DE WAGEN TOT 7 ZITPLAATSEN VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT Rifter en de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn assertieve gespierde en robuuste stijl, een modern en technologisch interieur en opmerkelijke ruimte en modulariteit nodigen je uit voor een ongekende levenservaring. De nieuwe PEUGEOT e-Rifter laat je de vele voordelen van e-mobiliteit ontdekken dankzij zijn 100% elektrische motor.
DESIGN
DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING *
* Het onderscheidende design van Peugeot

De nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroadeschikt voor het rijden op onverharde, maar begaanbare wegen -karakter. Het is een ideale wagen voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.
VOOR IN DE STAD EN ERBUITEN
Elegant, robuust, wendbaar en krachtig, de PEUGEOT Rifter is een symbool van veelzijdigheid. Met zijn korte, hoge motorkap en grotere bodemvrijheid leent hij op briljante wijze de codes van een wagen dat geschikt is voor alle wegen. Zijn optiek met geïntegreerde lichtsignatuur en zijn verticale grille onderstrepen zijn evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.
EEN STERK PERSOONLIJKHEID
De nieuwe Peugeot e-Rifter herken je aan zijn evenwichtige en elegante silhouet en het "e-Rifter"-embleem op de achterzijde. Achter de klep in het linker achterscherm vind je de laadaansluiting.
INTELLIGENCE FOR GREATER EASE *

* Vernuft voor extra gebruiksgemak

De Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter zijn ongekend flexibel. Zo zijn ze leverbaar in twee lengtes (Standard en Long) en met tot wel 7-zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een 2/3 - 1/3 deelbare achterbankAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet leverbaar of 3 individuele achterstoelenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar met Magic Flat-systeem, een 3e zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen: aan jou de keuze! 

De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot wel 3500 l, en zelfs 4000 l bij de Long-uitvoering met 5 zitplaatsen. 

De te openen achterruitAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar, de lage tildrempel en de vlakke laadvloerVoorwerpen met een lengte van tot wel 2,70 m (Standard) of 3,05 m (Long) vergemakkelijken het in- en uitladen.

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
BESTUURDERSPLAATS
EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE PEUGEOT i-COCKPIT®

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar .

 

De Peugeot i-Cockpit® is technologisch geëvolueerd met twee nieuwe instrumentenpanelen waarop je alle informatie vindt die je nodig hebt in jouw 100% elektrische wagen.

Het standaard analoge instrumentenpaneel is aangepast voor de e-Rifter en is voorzien van: Een vermogensmeter voor de weergave van het energieverbruik (ECO bij zuinig rijden of POWER bij gebruik van het maximale vermogen) of het terugwinnen van energie (CHARGE), Een verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, Een laadniveaumeter die het laadniveau van het accupakket weergeeft, Op het kleurenmatrixdisplay kan je de energiestromen, de voortgang of het geprogrammeerde tijdstip van het laden, de informatie van de boordcomputer en het rijbereik bekijken.

100% DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
Optioneel kan je beschikken over een 100% digitaal 10 inch HD-instrumentenpaneel, uniek voor een wagen in dit segment.
 
De weergave van de informatie, in de nieuwste grafische stijl van Peugeot, kan volledig aan je persoonlijke voorkeur worden aangepast.
 
De rolknop op het stuurwiel biedt keuze uit verschillende weergavemodi, zodat je het instrumentenpaneel van je Peugeot i-Cockpit® volledig naar je eigen voorkeur kan inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld de navigatie-aanwijzingen, de weergave van de energiestromen of de informatie van de rijhulpsystemen naar de voorgrond halen.
TOUCHSCREEN
Bij het grote 10 inch touchscreenOptioneel  in combinatie met het Pack Connect Navigation met spraakbediening en realtime verkeersinformatie en gevarenzones van TomTom ServicesAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. Deze online navigatieservices kunnen gebruikt worden via een in de auto geïntegreerde simkaart of via de smartphone van de klant (modem-modus, afhankelijk van model/uitvoering). Dankzij de TomTom-services wordt alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, weer, lokaal zoeken en gevarenzones (indien toegestaan in het desbetreffende land). Het abonnement op al deze services is de eerste 3 jaar gratis en online uit te breiden of te verlengen (tegen betaling). , heb je via een speciale toets toegang tot het menu "Electric":
  • "Energiestromen" voor weergave van de energiestromen in real time
  • "Statistieken" voor weergave van de verbruiksstatistieken
  • "Laden" voor het programmeren van een begintijdstip van het laden
 
Bovendien kan je dankzij de Mirror Screen-functieAlleen gecertificeerde Android Auto™- en Apple CarPlay™-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde Android Auto™- of Apple CarPlay™-app worden gedownload. De functie Mirror Screen werkt via Android Auto™ (in combinatie met smartphones met Android-besturingssysteem) of Apple CarPlay™ (in combinatie met smartphones met iOS-besturingssysteem), op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Ga voor meer informatie naar https://www.peugeot.be/nl/financiering-en-services/geconnecteerde-wagen/mirror-screen.html  via het centrale scherm van de wagen alle compatibele apps van je smartphone gebruiken.
NIEUWE HENDEL
Met de nieuwe e-Toggle-selectiehendel kunnen de standen Park, Reverse, Neutral en Drive van de automatische transmissie worden ingeschakeld. Wanneer je op de middenconsole de Brake-modus hebt geactiveerd, vertraagt de wagen sterker als je het gaspedaal loslaat. Hierbij wordt energie teruggewonnen, wat de actieradius ten goede komt.


Daarnaast kan je met de Drive Mode-schakelaar kiezen uit de drie rijmodi Eco, Normal en PowerCHARGE: Terugwinnen van energie/gedeeltelijk opladen van het accupakket – ECO: Optimaal energieverbruik – POWER: Maximaal vermogen . De nieuwe Peugeot e-Rifter is uitgerust met een elektrische parkeerrem, een bijzonder praktische en veilige functie.

Voorin beschikt je over een handig opbergvak voor je smartphone, waarin je deze door middel van inductieGeschikt voor het draadloos opladen van smartphones of andere apparaten die compatibel zijn met de Qi-norm  draadloos kunt opladen.

REMMODI
Dankzij de functie regeneratief remmen kan op 2 niveaus worden afgeremd op de motorGematigde of verhoogde regeneratie van het accupakket , zodat het accupakket wordt opgeladen wanneer je vaart mindert:
  • Gemiddeld (standaardmodus), voor een remgevoel dat vergelijkbaar is met dat van een wagen met verbrandingsmotor,
  • Sterk (in te schakelen met de toets "B" (Brake) bij de selectiehendel) waarbij de wagen sterker vertraagt als je het gaspedaal loslaat. Hierbij wordt energie teruggewonnen, wat de actieradius ten goede komt.

BELANRIJKE UITRUSTINGEN
KRACHTIGE ACCUPAKKET

De elektrische Peugeot e-Rifter beschikt over een hoogspanningsaccupakketLeverbaar in de uitvoeringen L1 en L2 van 50 kWh voor een actieradius van wel 280 km (WLTPDe aangegeven waarde van de actieradius en het elektrische verbruik zijn conform de WLTP-testprocedure.  ). Dit accupakket is op ingenieuze wijze onder de vloer van de e-Rifter ingebouwd zodat de ruimte in het interieur en de bagageruimte volledig behouden zijn gebleven.

Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd.

OPVALLEND WENDBAAR

De PEUGEOT RIFTER munt uit door een voorbeeldige wendbaarheid en wegligging, met dank aan het EMP2 platform van de nieuwste generatie. Zijn korte vooroverhang, uitgekiend onderstel, elektrische stuurbekrachtiging en geoptimaliseerde draaicirkel staan garant voor comfort, kwaliteit en efficiëntie van superieur niveau.

OVERAL THUIS

De parkeerhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER bieden jou nog meer vrijheid en plezier. Visiopark 1 Standaard of optioneel afhankelijk van de versie -achteruitrijcamera, Park Assist Active Park Assist verkrijgbaar of niet verkrijgbaar afhankelijk van het uitrustingsniveau van de nieuwste generatie en dodehoekbewaking Beschikbaar als optie of niet beschikbaar afhankelijk van de versie: je bent op alles voorzien.

RIJ IN ALLE VEILIGHEID

De rijhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER maken het rijden een stuk makkelijker, in alle sereniteit en veiligheid. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsbeperkingsindicatie Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie, adaptieve cruise control Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie met stopfunctie De stopfunctie van de Adaptive Cruise Control is enkel verkrijgbaar met de EAT8 automatische versnellingsbak, actieve rijstrookassistentie, handenvrij ontgrendelen en starten, elektrische parkeerrem…  Autorijden was nog nooit zo makkelijk.

TREK DE WIJDE WERELD IN

Maak kennis met ongeziene opbergmogelijkheden. Naast een optimale lichtinval biedt het Zénith®-dak Standaard, optioneel of niet verkrijgbaar afhankelijk van de versie met elektrisch zonnescherm en LED-sfeerverlichting 100% LED-verlichting ook tal van extra opbergmogelijkheden in de middenboog, in de dakhemel en boven de voorruit.
Opbergvakken in de voor- en achterdeuren, in de middenconsole, onder de vloer… De Rifter beschikt over een recordvolume Maximaal 186 l, waarvan 92 l in het Zenith®-da aan opbergruimte in zijn categorie. Deze vakken zijn talrijk, ruim, toegankelijk én afgestemd op dagelijkse gebruiksvoorwerpen.
MOTORISATIE
De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm (in de Power-modus), voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaringHoud echter wel je snelheid in de gaten en let op de reacties van medeweggebruikers die niet gewend zijn ann stille wagens.
RIJBEREIK & OPLADEN
Met het accupakket van de Peugeot e-Rifter beschikt u over een actieradius van tot wel 280 km volgens het WLTP-homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.
VOLLEDIGE KOST IN EIGENDOM

De Peugeot Rifter is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals, met name om de totale eigendomskosten te optimaliseren. Het merk heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de Peugeot Rifter te maximaliseren, om de restwaarde te maximaliseren. Eveneens zijn de uitrusting, materialen en motoren zorgvuldig en rigoureus geselecteerd om de onderhoudskosten en het brandstofverbruik tot een minimum te beperken. Ten slotte biedt de Peugeot Rifter alle technologie van de nieuwste generatie om de bestuurder te ondersteunen bij het beheersen van zijn rijstijl.

 

De Peugeot Rifter is ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, met name voor het optimaliseren van de totale eigendomskosten. Om de winkelwaarde te maximaliseren, heeft Peugeot designexperts verzameld om van de Peugeot Rifter het beste ontwerp te maken, met de beste constructie en zo duurzaam mogelijk.

Ook hier is veel zorg besteed aan het selecteren van de juiste accessoires, materialen en motoren om de reguliere onderhoudskosten en het brandstofverbruik te verlagen.

SPECIALE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS
Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor langetermijnleasing en aanverwante diensten, plus onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, waarborgen, 24/7 pechverhelping en dienst naverkoop voor bedrijfsvoertuigen.