SKIP TO CONTENT
SUV 2008

Vanaf
€ 499/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.  

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

WLTP-rijbereik: 345 km
CO2-uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 15,7 - 16 kwh/100km (i) gecombineerde cyclus, WLTP  
Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

Vanaf
€ 398/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.  

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Gemengde CO²-uitstoot: 122 tot 136 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 4,8 tot 6,0 l/100 km

PEUGEOT e-2008 & 2008 | Elektrische SUV 5 zitplaatsen voor professionals

Maak kennis met de PEUGEOT 2008, de compacte en veelzijdige SUV met zijn oogstrelende design. Met zijn keuze aan hoogwaardige en efficiënte motoren — diesel, benzine en 100% elektrisch — is hij perfect op maat van de professional.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTROMOTOR

EENVOUDIG RIJPLEZIER VOOR DE BESTUURDER  

Ervaar heel nieuwe sensaties aan het stuur van de SUV PEUGEOT e-2008:


 
BESPARINGEN EN VOORDELEN VOOR HET BEDRIJF

Ontdek de troeven van de PEUGEOT e-2008 SUV voor jouw wagenpark:

  • Er is 8 jaar garantie op de batterij of 160.000 km voor 70% van de laadcapaciteit.
  • Optimalisering van de total cost of ownership (TCO)
  • Besparing op de brandstofkosten, lagere onderhoudskosten
  • Bijdrage tot een lagere CO2- uitstoot van het wagenpark
  • Waardering voor de maatschappelijke verantwoordelijkheidszin van het bedrijf
  • Toegang tot stadscentra, met inbegrip van de lage-emissiezones
 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DESIGN

FASCINERENDE SUVDe SUV waar je naar opkijkt 

De PEUGEOT e-2008 SUV kan uitpakken met een krachtige, vloeiende en genereuze belijning.  En je bedrijf kan uitpakken met haar verantwoordelijkszin dankzij zijn speciale, opmerkelijke verwijzingen naar de elektrische mobiliteit

FASCINERENDE SUVDe SUV waar je naar opkijkt 

Toon de vooruitstrevendheid van je bedrijf aan het stuur van de PEUGEOT 2008 SUV.
Zijn expressieve front, horizontale motorkap en grote grondspeling gaan gepaard met een strakke belijning die een ruim interieur laat vermoeden Volgens de uitrusting en motoren varieert zijn kofferruimte van 434 liter VDA (Verband der Automobilindustrie) tot 1.467 liter met de achterzetels neergeklapt. .

EEN IMPOSANTE VERSCHIJNING

 De lichtsignatuur getuigt van vooruitstrevende, technologische uitmuntendheid, zoals de drie halogeenklauwafdrukken, de full-ledkoplampen Full Light Emitting Diode: lichtgevende diodes die het energieverbruik verminderen en de lichtsterkte vermeerderen. Verkrijgbaar in verschillende versies.  en de ledachterlichten, tekens van de merkidentiteit van PEUGEOT.  

NIET ONOPGEMERKT

Achteraan accentueren een dakspoiler, een glanzend zwart sierprofiel en verchroomde uitlaten zijn uitgesproken sportieve karakter.

GENEREUZE KOFFER

De bagageruimte met lage laaddrempel en grote laadopening is gecombineerd met een 2/3-1/3 neerklapbare achterbank voor een maximaal laadvolume Volgens de uitrusting en motoren varieert zijn kofferruimte van 434 liter VDA (Verband der Automobilindustrie) tot 1.467 liter met de achterzetels neergeklapt. . Dat kan bovendien naar wens worden aangepast.

APART DESIGN

Met zijn vele specifieke, opmerkelijke designelementen toont de SUV PEUGEOT e-2008 dat hij tot de wereld van de e-mobiliteit behoort. Een voorbeeld daarvan is de bekende dichroïsche leeuw met groen en blauwe reflecties, die de grille in carosseriekleur en met horizontale druppels siert. En ook het e-monogram op de voorvleugels en achterklep zegt duidelijk: "ik ben elektrisch".  Het interieur van de PEUGEOT e-2008 SUV is afgewerkt met een exclusieve Alcantara© Gréval Grey-bekleding met groene en blauwe stiksels.

UNIEKE RIJERVARINGUnieke rijervaring. 

*EXPÉRIENCE ÉTENDUE

Geniet bij elke rit van de PEUGEOT 3D i-Cockpit-bestuurdersplaats. Alles ademt hier ergonomie uit om aan jouw eisen tegemoet te komen.
Het compacte stuur ligt goed in de hand. Het configureerbareStandaard of niet verkrijgbaar naargelang het type.  digitale 3D-instrumentenbord projecteert alle nuttige info in het gezichtsveld van de bestuurder, zodat die altijd gepast kan reageren.  Het capacitieve 10"" HDStandaard of niet verkrijgbaar naargelang het type.  touchscreen biedt vlot toegang tot alle geavanceerde technologie aan boord, terwijl je de belangrijke wagenfuncties probleemloos kan instellen met de ‘Toggle Switches’ of pianotoetsen.
EEN OPWINDENDE KEUZEEen opwindende keuze  

Geef jezelf de vrijheid om de motor te kiezen die echt bij jou past: 

 
 
 
 
 
 
 
BASISUITRUSTING

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD

Het configureerbare Standaard verkrijgbaar of niet verkrijgbaar naargelang de versie   digitale 3D-instrumentenbord projecteert alle nuttige info in het gezichtsveld van de bestuurder, zodat die altijd gepast kan reageren.
Deze informatie wordt als een hologram op het digitale instrumentenbord geprojecteerd volgens de graad van belangrijkheid of dringendheid.VEILIGHEID

Geavanceerde technologieënStandaard, optioneel of niet beschikbaar naargelang het type  zorgen voor nog meer rijveiligheid: actieve dodehoekbewaking, Active Safety BrakeDreigt er een aanrijding, dan remt het systeem automatisch om een botsing te voorkomen of te beperken.  , Distance AlertWordt de afstand tot een voorligger te klein, dan zet een audiovisueel alarmsignaal de bestuurder ertoe aan om te remmen en zo een botsing te voorkomen of te beperken. , rijstrookassistentie, automatische grootlichten, verkeersbordherkenning en snelheidsbegrenzing....

OP WEG NAAR AUTOMATISCH RIJDEN

Dankzij de PEUGEOT Drive AssistStandaard, optioneel of niet beschikbaar naargelang het type  -technologie behoud je de controle wanneer je semi-automatisch rijdt. Met de hulp van de rijstrookassistentieSysteem dat de wagen binnen de gekozen rijstrook houdt.   kan de adaptieve cruisecontrol met Stop & Go functieSysteem dat werkt met een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit.  , de snelheid automatisch afstemmen op die van de voorligger, zodat de tussenafstand contant blijft.
DRAADLOOS JE SMARTPHONE OPLADEN

Voor meer comfort en continuïteit van de communicatie onderweg kan je je smartphone of je toestellen die Qi-compatibelStandaard of optioneel naargelang de afwerking.   zijn, leggen en opladen in een speciale zone op de middenconsole.

 

PEUGEOT OPEN & GO

Het starten en vergrendelen/ontgrendelen van de PEUGEOT 2008 SUV kan handenvrij, met de contactsleutel op zak, bij het benaderen of verlaten van de wagen. Je start de wagen met een druk op de Start/Stop-toets.

 
 
RIJBEREIK & OPLADEN
SIMPEL EN SNEL  
Om het rijbereik van 320 km WLTPRijbereik kan verschillen naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden (zoals klimaatomstandigheden, rijstijl enz.) - Gemengde CO2-uitstoot: 0 g tijdens het rijden.  van de PEUGEOT e-2008 ten volle te benutten, heb je keuze uit  diverse laadmogelijkheden thuis, op kantoor of  aan publieke laadpalen
Met je geconnecteerde touchscreen of de MyPeugeot®-app op je smartphone kan je een uitgestelde oplading programmeren.  Je laadt op of controleert de laadstatus op gelijk welk moment.
SIMULEER HET OPLADEN VAN JE PEUGEOT SUV e-2008

SPECIFIEKE ELEKTRISCHE DIENSTEN

Word onafhankelijker dan ooit van de manier waarop je je auto beheert dankzij MyPeugeot en Free2Move.

SPECIFIEKE DIENSTEN

AFSTANDSBEDIENING

Met je smartphone kan je op afstand een aantal functies beheren en plannen, zoals het opladen van de batterij en de voorprogrammering van de binnenverwarming.

Charge My Car MET FREE2MOVE

Met de routeplanner van Free2Move en zijn netwerk van laadpunten plan je gemakkelijk je elektrische trip.

MOBILITY PASS

Wil je een langere rit maken? Huur een auto met verbrandingsmotor  als je er een nodig hebt. Het kan tegen een gunstig tarief, dankzij de Mobility Pass.

MYPEUGEOT®-APP

Haal het maximum uit een aantal diensten op maat, gesynchroniseerd met je account,
in real time, met behulp van de gratis MyPeugeot® Op voorwaarde dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk en de beschikbaarheid ervan op je locatie   -app:
  • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snelle en vlotte hulp.
  • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je voertuig.
  • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur van je PEUGEOT e-2008 SUV.

LEVENSDUURCYCLUS (TCO)

De PEUGEOT 2008 SUV biedt de professional veel meer dan zijn oogstrelende design. Hij komt tegemoet aan alle eisen inzake de optimalisatie van de totaalkost als eigenaar of total cost of ownership.
PEUGEOT heeft specialisten aan het werk gezet die zich over het design, de afwerking van de lak en de duurzaamheid hebben gebogen. Op die manier hebben we de cataloguswaarde bij verkoop opgewaardeerd.
Uiteraard hebben we ook de uitrusting, de materialen en de energiemotor met de grootste zorg en oog voor detail uitgekozen om de kosten van onderhoud en verbruik zoveel mogelijk te drukken. Die kosten zijn nog lager als je opteert voor een PEUGEOT e-2008 SUV met elektromotor.

DIENSTEN SPECIFIEK VOOR PROFESSIONALS

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons langetermijnleasingaanbod van Free2Move Lease en zijn partnerdiensten, alsook onze financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringmodules, waarborgen en bijstand 24u/7. En vergeet zeker onze dienstverlening naverkoop voor professionele bedrijfswagens niet.