SKIP TO CONTENT
SUV PEUGEOT 3008

Vanaf
€ 643/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW 
 

WLTP-rijbereik: Tot wel 63 km WLTP
Gemengde CO²-uitstoot: 29 tot 44 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 1,3 tot 2 l/100 km

Vanaf
€ 488/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Gemengde CO²-uitstoot: 138 tot 167 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 5,0 tot 7,3 l/100 km

PEUGEOT 3008 SUV HYBRID | Hybride SUV by Peugeot voor professionals

Ontdek de PEUGEOT 3008 SUV met zijn nieuwe inspirerende design, dat je met nog meer stijl naar een nieuw tijdperk voert.

De PEUGEOT 3008 SUV biedt een ruime keuze aan efficiënte PLUG-IN HYBRIDE-, BENZINE- en DIESELMOTOREN om aan de verwachtingen van professionals te voldoen.

VOORDELEN

PLUG-IN HYBRIDEMOTOR

Naast de duurzame, maatschappelijk verantwoorde, impact op het bedrijfsimago biedt de PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV nog heel wat voordelen voor professionals:

 • het voordeel van een geoptimaliseerde TCOTOTAALKOST ALS EIGENAAR en lagere brandstofkosten en het draagt bovendien bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot van de vloot.
 • je bent verzekerd van flexibiliteit: je kunt grote afstanden overbruggen en vrij door steden rijden, zelfs in zones waar beperkingen gelden.

 

RIJPLEZIER
Ontdek nieuw rijplezier in elektrische modus:
 • tot wel 59 km (WLTP) elektrisch rijbereik
 • Vlot rijden en stabiel rijden zonder schakelen
 • Snel vertrekken dankzij de onmiddellijke motorkoppeling
 • Een stille motor
 
BESPARING
 • Gemiddeld 40% vermind verbruik, al naargelang gebruik en aantal laadbeurten.
 • Gebruik van de elektrische rijstand
 • Verlaagde onderhoudskosten

 

 
EENVOUD

Speciaal voor jou ontworpen functies:

 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DESIGN

NIEUW TIJDPERK INGEZET

De PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV overtuigt met zijn high-techdesign: een nieuw krachtig vooraanzicht, opgesmukt met volledige LEDStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie-koplampen en SDLDe Static Directional Lighting-functie, die de zichtbaarheid in bochten aantoonbaar verhoogt, is standaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie en als optie bij de ACTIVE en ALLURE-modellen, afhankelijk van de locatie.-functie (Static Directional Lighting). Met zijn aparte stijl, een perfecte balans tussen krachtig en vlot, drijft hij de bestaande lijn van de SUV tot het uiterste. 

 

BRILJANTER DESIGN*

* Geïnspireerd design

Het buitendesign van de PEUGEOT 3008 SUV benadrukt zijn assertief karakter: een uitstekende balans tussen krachtig en vlot. Zijn nieuwe baanbrekende vooraanzicht getuigt van een sterke persoonlijkheid. Dit topmodel zet omstandig het begin van een nieuw tijdperk in.

NIEUW VOORAANZICHT

Zijn nieuwe, vooruitstrevende vooraanzicht heeft een signatuur van nieuwe LED-koplampen en Full LEDStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type-koplampen met EVS-functieStatic Bend Light-functie, die in combinatie met de Full LED-koplampen de zichtbaarheid in bochten opmerkelijk verhoogt , die nog meer benadrukt wordt door de daglichten (DRL - Daytime Running LIghts) in de vorm van lichtgevende slagtanden. Samen met zijn chromen vleugellijst, waarmee de sterke persoonlijkheid van PEUGEOT wordt benadrukt, draagt dit bij tot een professioneel bedrijfsimago.
 


NIEUWE ACHTERLICHTEN

De achterzijde is voorzien van de nieuwe PEUGEOT Full LED-verlichting, met een 3D klauwen-lichtsignatuur en scrollende richtingaanwijzers. De lichten achteraan beschikken over een rookglaslens, die ervoor zorgt dat de zwarte kofferstrip aan beide zijden van het voertuig verlengd wordt en visueel het achteraanzicht van de wagen verruimt, waardoor de wagen een extra sportieve touch krijgt.

HYBRIDE-BADGE

 
De HYBRIDE2-wielaandrijving, 225 pk, verkrijgbaar bij een upgrade naar de Allure- of HYBRIDE 44-wielaandrijving, 300 pk, verkrijgbaar bij een upgrade naar de Allure-badges, die de vleugels van de PEUGEOT 3008 SUV subtiel doen oplichten, geven aan dat het design deel uitmaakt van de innovatieve technologische plug-in hybridereeks.
 

SUV-profiel

De afwerking met sterke elementen zoals de 19" diamantgecoate lichtmetalen San FranciscoStandaard beschikbaar bij de HYBRIDE GT- en GT Pack-versie, al naargelang de bestemming-velgen, met hun unieke brede wielkasten, en de stoere deurdrempels zijn helemaal in lijn met het solide en veilige SUV-profiel.
 

EXCLUSIEVE ALCANTARA® ZETELS

Het interieur van de PEUGEOT 3008 plug-in hybride SUV komt met een exclusieve bekledingStandaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versie in midden-TEP Mistral/Alcantara® Greval met klassevolle Aikinite-stiknaden.
BESTUURDERSPOSITIE

VERBETERDE RIJSENSATIES*

*Uitgebreide ervaring

De PEUGEOT 3008 SUV nodigt je uit om zijn spectaculair interieur met zijn hoogtechnologische en hedendaagse PEUGEOT i-Cockpit® uit te testen: 

 • Szijn compacte multifunctionele stuurinrichting staat garant voor meer rijplezier en standvastigheid tijdens het rijden. 
 • zijn nieuwe 10" HD-touchscreen beschikt over stijilvolle chromen toetsen voor snel en intuïtief bedienen van de verschillende comfortfuncties. 
 •  zijn nieuwe 12.3" digitale Head-Up handsetdisplay is van hoge kwaliteit.


Bij de PLUG-IN HYBRIDE-versies integreren de handset en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit® een volwaardig hybride-universum, dat toelaat om zelfs het energieverbruik in statistieken te bekijken (elektrisch en brandstof).

DIGITAAL INSTRUMENTENBORD 

Het digitale Head-Up instrumentenbord van hoge kwaliteit biedt voortdurend specifieke informatie over de plug-in hybride: 

10" HD-TOUCHSCREEN

Je kunt gebruik maken van het 10"Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type HD-touchscreen om toegang te krijgen tot de instellingen en de rij-informatie van de PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV:

 • Als er een energiestroom is, betekent dit dat het hybridesysteem werkt
 • Statistische gegevens van het elektrische - en brandstofverbruik 
 • Locatie van laadpunten en de nog af te leggen afstand in volledige elektrische modusVia navigatie 
 • Heropladen en thermische voorconditonering in het interieur van de wagen.
 • Activatie van de e-Save-functieSLIMME HIGH-TECH*  

*Intelligente technologieën

De PEUGEOT 3008 SUV belichaamt de 'Power of Choice'Keuzevrijheid: een plug-in hybride, twee- of vierwielaandrijving en een interne verbrandingsmotor - benzine of diesel -, om rijplezier met efficiëntie te kunnen combineren.
BASISUITRUSTING

NIEUWE DIGITAAL INSTURMENTENBORD

 
Zijn Head-Up digitale instrumentenbord is uitgerust met een 12.5" display van hoogstaande kwaliteit dat eenvoudig geconfigureerdBij voorkeur te bedienen wanneer het voertuig volledig stilstaat en gepersonaliseerd* kan worden, zodat je tijdens je businesstrip je ogen op de baan kunt houden. 
 

 

NIEUWE TOUCHSCREEN

Zijn nieuwe 10" HD-touchscreen in de middenconsole staat samen met zijn Connected Navigation Pack met spraak  herkenning garant voor een "multi-touch"-technologiehet hoofdmenu is toegankelijk door met drie vingers het scherm aan te raken.

NIGHT VISION

het exclusieve "Night VisionNight vision verkrijgbaar als een optie bij GT- and GT-Pack-modellen"-systeem met infraroodcamera zal de aanwezigheid van voetgangers of dieren detecteren tot wel 200 m in het blikveld van het voertuig, verder dan het bereik van de koplampen. Het zal je waarschuwen met een alarmsignaal. Automatische noodremmen kunnen ook in werking treden wanneer voetgangers of fietsers zich dichtbij het voertuig bevinden.

 


 

WIRELESS SMARTPHONE OPLADEN

De wireless oplaadmogelijkheidOpladen via inductie voor Qi-compatibele apparaten van de PEUGEOT 3008 SUV zorgt ervoor dat je jouw smartphone tijdens je businesstrip voortdurend veilig kunt opladen.

 

GEAVANCEERDE GRIP CONTROL

Geavanceerde Grip Control is een pakket dat bestaat uit geoptimaliseerde gripcontrole4 grip-modi: normal, snow, mud en sand – Verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de 3008 SUV PureTech- en BlueHDi-versies., bepaald bandentypeWinter-(3PMSF) of Mud- en snow (M+S)-banden, afhankelijk van het type  en Hill Assist Descent ControlHet Hill Descent Assist-systeem, afkomstig uit de wereld van de 4X4, reguleert automatisch de snelheid van het voertuig al naargelang de graad van slippen bij een graduele beweging, en wanneer er geen actie op het gas- of rempedaal wordt waargenomen.. Het staat je toe onder de meest complexe omstandigheden je grip op de weg te verhogen: bij sneeuw, modder of zand. 

 

Het hoogprestatievermogen van het HYBRIDE 4-model, met zijn 4-wielaandrijving, biedt een verbeterde grip op de weg of op moeilijk terrein en geniet dus ook van de voordelen van Hill Assist Descent Control.

BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV

SPECIFIEKE DIENSTEN HYBRIDE

ONGEËVENAARDE AUTONOMIE

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je plug-in hybridewagen gebruikt.


AFSTANDSBEDIENING

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je plug-in hybridewagen gebruikt.

LAAD JE WAGEN OP MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je makkelijk toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van het Charge My CarDeze dienst is niet gratis-aanbod van Free2Move. 

BEHEER JE WAGEN VANOP AFSTAND

Geniet van de realtime gepersonaliseerde dienstverlening dankzij de MyPeugeot® appOp voorwaarde dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk en de beschikbaarheid ervan op je locatie:

 • Vlotte toegang tot bijstand.
 • Beheer het onderhoud en de noodzakelijke diensten van je wagen.
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.
 • Beheer en plan zelf rechtstreeks het opladenOp de nieuwe PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV buiten de piekuren met behulp van je smartphone.DE PROFESSIONELE SUV MET EEN INSPIREREND DESIGN

De PEUGEOT 3008 SUV werd ontworpen met behulp van experten, in het bijzonder wat het optimaliseren van de levensduurcyclus betreft.  Het merk heeft specialisten aan het werk gezet die zich over het design, de afwerking van de lak en de duurzaamheid hebben gebogen en ervoor zorgden dat de kwaliteitseisen van de PEUGEOT 3008 SUV tot het uiterste werden gedreven. Dit betekent dat de cataloguswaarde bij verkoop opgewaardeerd wordt.

Uiteraard werden ook de uitrusting, de materialen en de energiemotor met de grootste zorg en oog voor detail uitgekozen om de kosten van onderhoud en verbruik zo veel mogelijk te drukken.

DIENSTEN SPECIFIEK VOOR PROFESSIONALS

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD


Ontdek ons langetermijn leasingaanbod van Free2Move Lease en zijn partnerdiensten, alsook onze financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringmodules, waarborgen en bijstand 24u/7, waarbij ook onze dienstverlening naverkoop voor professionele bedrijfswagens niet vergeten mag worden.