SKIP TO CONTENT
Peugeot 308 HYBRID & 308

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

Vanaf
€ 595/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.  

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

WLTP-rijbereik (i) Geschatte gegevens, alleen ter informatie verstrekt en onder voorbehoud van WLTP-goedkeuring. Autonomie in elektrische modus tot 60 km, afhankelijk van de opties van de wagen. De autonomie kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.)  (i) Geschatte gegevens, alleen ter informatie verstrekt en onder voorbehoud van WLTP-goedkeuring. Autonomie in elektrische modus tot 60 km, afhankelijk van de opties van de wagen. De autonomie kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.) : 60 km

WLTP Gemengde CO²-uitstoot: 24 tot 30 g/km
Vermogen : 180 Pk / 225 PK

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

Vanaf
€ 429/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.  

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

WLTP Gemengde CO²-uitstoot: 124 - 148 g/km
Vermogen: 110 tot 130 pk

Peugeot 308 HYBRID & 308 | De compacte oplaadbare berline VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT 308, een absoluut topmodel, verleidt met zijn karakterkracht en dynamiek. Om van elk moment jouw moment te maken, kan je rekenen op de innovatieve en lonende technologieën van de nieuwe Peugeot i-Cockpit® en op zijn reeks efficiënte plug-in hybride, benzine- of dieselmotoren.


De intense verleiding van de Peugeot 308, die spontaan topklasse aantoont en je bekoort door zijn kracht en dynamiek. Om van elk moment jouw moment te maken, kan je rekenen op de innovatieve en hoogtechnologische nieuwe Peugeot I-Cockpit® die je ervaring aan het stuur versterken. En voor nog meer rijcomfort, die prestatiegericht en efficentie combineert, laat je verleiden door onze Plug-In Hybridemotoren, benzine of diesel.

DESIGN

INTENSE VERLEIDING

De intense aantrekkingskracht van de Peugeot 308, die van nature topklasse is, valt meteen op. Het is de wereldpremière van het nieuwe wapenschild van Peugeot, de tijdloze identiteit van het merk die geschiedenis en hypermoderniteit combineert. Dit embleem met de huidige typografie wordt majestueus weergegeven op het radiatorrooster. We vinden het monogram 308 terug op de motorkap, met een voorkant die de vernieuwing aangeeft.

GEWAAGDE VERHOUDINGEN

Het verrassende silhouet van de Peugeot 308 is vanuit alle hoeken dynamisch. Zijn atletische en strakke lijnen met gedurfde proporties onderstrepen een krachtige persoonlijkheid:

 
 • De assertieve verticaliteit van het grote radiatorrooster wordt voortgezet met een lange motorkap.
 • De achterkant is gespierd en krachtig, de aerodynamica wordt versterkt door de verlaagde daklijn. Hij oogt breder, stevig op zijn wielen geplant.
 • Het slanke en vloeiende profiel onthult zijn atletische lijnen.

KOPLAMPEN VOORAAN

De ultracompacte koplampsignatuur is resoluut actueel en technologisch. De koplampen aan de voorzijde combineren finesse met kracht en benadrukken de dynamiek en de identiteit van de Peugeot 308.

Ze zijn gebeiteld en fijn, beschikken over  led-technologieStandaard beschikbaar  of Peugeot Matrix LED-technologieBeschikbaar op de versies GT/GT Pack en worden uitgebreid met slagtandvormige dagrijlichten op de voorbumper.

ACHTERLICHTEN

De technologische en moderne signatuur van het achterlicht gaat samen met ultracompacte Full led-lichtenStandaard beschikbaar naargelang de versie  of 3D Full led-lichtenStandaard beschikbaar op de versies GT/GT Pack , met een specifieke klauw-tot-klauw-verlichting.
BESTUURDERSPLAATS

TECHNO SPIRIT

Nieuwe Peugeot i-Cockpit® -ervaring

De nieuwe Peugeot i-Cockpit®, absoluut ergonomisch en intuïtief, biedt gemakkelijk toegang tot alle functies die zorgvuldig zijn ontworpen om jouw tijd om te zetten in quality time.

Voor een gedeelde ervaring aan boord is de Peugeot i-Cockpit® heel toegankelijk voor de passagiers:

TECHNOLOGIE TEN VOORDELE VAN DE ERGONOMIE

 • Alle informatie die essentieel is voor de bestuurder, wordt weergegeven op het nieuwe instrumentenpaneel.
 • Dit instrumentenpaneel bevindt zich op ooghoogte en bevat een 10-inch digitaal scherm vanaf het niveau Active Pack. In de GT-versie gaat het naar de derde dimensie met de i-Cockpit® 3D.
 • Het instrumentenpaneel is volledig personaliseerbaar en aanpasbaar en heeft verschillende weergavemodi (navigatie, radio / media, rijhulpsystemen, energiestroom, enz.).

ZOALS EEN SMARTPHONE

 • Het 10-inch high-definition touchscreen is volledig en gemakkelijk personaliseerbaar, het maakt een weergave met meerdere vensters mogelijk met "widgets" of snelkoppelingen, is zeer gebruiksvriendelijk en reageert net als een tablet.
 • De PEUGEOT 308 biedt volledig configureerbare virtuele i-togglesBeschikbaar vanaf het niveau Allure . Ze zijn tegenover het centrale scherm geplaatst en zorgen voor esthetiek en technologie, uniek in dit segment.
 • Voor meer gemak en veiligheid is elke i-toggle een personaliseerbare tactiele snelkoppeling naar een favoriete actie op het centrale scherm (klimaatregeling, telefonisch contact, radiostation, starten van applicaties, enz.).
 
COMME UN SMARTPHONE
 • L’écran tactile de 10 pouces haute définition entièrement personnalisable, permet un affichage en mode multi-fenêtres avec des « widgets » ou raccourcis, très facile d’usage. 
 • La nouvelle PEUGEOT 308 invente les i-toggles Disponible à partir du niveau Allure  virtuels entièrement configurables. Pour plus de facilité et de sécurité, chaque i-toggle est un raccourci tactile personnalisable vers une action favorite dans l’écran central (réglage de climatisation, contact téléphonique, station radio, lancement d’application…).

NIEUWE MIDDENCONSOLE

 • Op de middenconsole met zijn herwerkte design verenigt een boog aan de bestuurderszijde alle dynamische bedieningselementen van de wagen.
 • De boog strekt zich uit tot de speciale locatie voor het draadloos opladen van smartphonesBeschikbaar als optie of niet beschikbaar naargelang de versie . Zo is de rest van de console, open voor de passagiers, volledig gewijd aan opbergruimte: 2 bekerhouders, opslagruimte tot 34 liter inclusief een grote ruimte onder de armleuning.
   
NIEUWE PEUGEOT E-308

 

DE INNOVATIES VAN PEUGEOT

 

De twee silhouetten van de New PEUGEOT 308, berline en stationwagen SW, zijn nu al verkrijgbaar in een 100% elektrische versie. 

 

Ervaar als een van de eersten het unieke plezier van elektrisch rijden in de Nieuwe berline E-308.

BASISUITRUSTING

DRIVING PLEASURE AS I WISH

De PEUGEOT 308 is uitgerust met tal van rijhulpsystemen om je comfort en veiligheid te verhogen, met name:

 

En ondersteunt je op weg naar semi-autonoom rijden met:

KEUZE VAN DE RIJSTANDEN
REMMODI
 • Dit systeem recupereert energie bij het remmen of vertragen (die bij een conventionele aandrijving verloren gaat). Op die manier kan de hoogspanningsbatterij deels worden opgeladen en het elektrisch rijbereik verhoogd worden.

 

 • Met de Brake-functie kan worden vertraagd zonder het rempedaal te bedienen. Zo wordt op de motor geremd waardoor de batterij wordt opgeladen. 

ALTIJD GECONNECTEERD

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit introduceert het nieuwste PEUGEOT i-Connect Advanced-infotainmentsysteem:

INSTANT WELZIJN

 • Pas de led-sfeerverlichting (keuze uit 8 kleuren) voor elke rijmodus aan jouw voorkeuren aan.
 • Geniet van een sensationele geluidskwaliteit met het FOCAL® Premium hifi-systeemBeschikbaar als optie .
 • Reis sereen. Het AQS (Air Quality System) is in staat om zelf de luchtrecyclage te activeren. Het wordt aangevuld met het Clean Cabin SystemBeschikbaar op de versies GT/GT Pack  , een luchtbehandelingssysteem. De luchtkwaliteit wordt weergegeven op het centrale touchscreen.
 • Geniet van de ergonomie en het comfort van de omhullende, verwarmdeStandaard beschikbaar of als optie naargelang de versie en masserendeBeschikbaar als optie 10-punts voorstoelen, met 8 pneumatische vakken en 5 aanpassingsprogramma's. De stoelen hebben het label AGR (Duits ruggezondheidslabel).

BATTERIE LITHIUM-ION (240-400V)

In de stand Electric heeft de batterij een autonomie van maximum 59 km WLTPVolgens het WLTP-protocol, in afwachting van goedkeuring - Bereik kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.) 

 • Zijn capaciteit is 12,4kWh
 • De hoogspanningsbatterij is onder de achterbank geplaatst en doet zo geen afbreuk aan de binnenruimte noch de laadruimte.
 • Met de functie “e-Save” beschikt de bestuurder over een elektrische energiereserve die onderweg naar believen kan worden benut

De batterij heeft een garantie van 8 jaar, 160 000 km voor 70% van het laadvermogen.

MOTORISATIE

PERFECT FIT*

Ontdek nieuwe rijervaringen dankzij de Plug-In Hybridemotoren die worden aangeboden op de PEUGEOT 308:

 

HYBRID 225 e-EAT8 / tweewielaandrijving combineert:

 

HYBRID 180 e-EAT8 / tweewielaandrijving combineert:

 

De elektrische batterij van 12,4 kWh biedt tot 60 km (WLTPGeschatte gegevens, alleen ter informatie meegedeeld en onder voorbehoud van lopende WLTP-goedkeuring. Rijbereik in elektrische modus tot 60 km, afhankelijk van de opties van de wagen. Het rijbereik kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.) ) rijbereik aan in 100% Full Electric. 

BRANDSTOFMOTOREN

De PEUGEOT 308 is uitgerust met de nieuwste generatie CO²-ingesloten motoren van €6Motoren die besparen op brandstofverbruik, rijplezier en hoogwaardige prestaties. , allemaal uitgerust met een Stop & Start-systeem.

 

Bij benzinemotorenWLTP-goedkeuring in afwachting , driecilindermotoren met een cilinderinhoud van 1,2 L:

 

Bij dieselWLTP-goedkeuring in afwachting , 4-cilindermotoren met een cilinderinhoud van 1,5 l:

RIJBEREIK & OPLADEN

Het rijbereik van de lithium-ion batterij van de Peugeot 308 HYBRID laat je toe om tot 60 km af te leggen in elektrische modus, volgens het WLTPVolgens het WLTP-protocol, in afwachting van goedkeuring - Bereik van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz.)  homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

 

Het WLTP protocol geeft aan de gebruikers een preciezere en realistischere visie van de rijbereikwaarden volgens het reële gebruik van de wagen.

VOLLEDIGE KOST IN EIGENDOM

De PEUGEOT 308 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals, met name om de totale eigendomskosten te optimaliseren. Het merk heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de PEUGEOT 308 te maximaliseren, om de restwaarde te maximaliseren. Eveneens zijn de uitrusting, materialen en motoren zorgvuldig en rigoureus geselecteerd om de onderhoudskosten en het brandstofverbruik tot een minimum te beperken. Ten slotte biedt de PEUGEOT 308 alle technologie van de nieuwste generatie om de bestuurder te ondersteunen bij het beheersen van zijn rijstijl.

 

De PEUGEOT 308 is ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, met name voor het optimaliseren van de totale eigendomskosten. Om de winkelwaarde te maximaliseren, heeft PEUGEOT designexperts verzameld om van de PEUGEOT 308 het beste ontwerp te maken, met de beste constructie en zo duurzaam mogelijk.

Ook hier is veel zorg besteed aan het selecteren van de juiste accessoires, materialen en motoren om de reguliere onderhoudskosten en het brandstofverbruik te verlagen.

SPECIALE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS
Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor langetermijnleasing en aanverwante diensten, plus onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, waarborgen, 24/7 pechverhelping en dienst naverkoop voor bedrijfsvoertuigen.