SKIP TO CONTENT
Nieuwe 308 SW

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

 

Vanaf
€ 606/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478. 

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

 

WLTP-rijbereik : 60 km (i) Geschatte gegevens, alleen ter informatie verstrekt en onder voorbehoud van WLTP-goedkeuring. Autonomie in elektrische modus tot 60 km, afhankelijk van de opties van de wagen. Autonomie kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (weersomstandigheden, rijstijl, enz. 

WLTP Gemengde CO²-uitstoot: 25 tot 30 g/km

Vermogen : 180 pk / 225 pk

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT 


Vanaf
€ 440/ maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 03/09/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben, prijzen excl. BTW. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478.   
60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,

diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW


WLTP Gemengde CO²-uitstoot: 126 - 148  g/km
Vermogen : 110 tot 130 pk

PEUGEOT 308 SW HYBRID & 308 SW: THERMISCHE OF OPLAADBARE HYBRIDE BREAK

Vernieuw je bedrijfsimago achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.
Met een gedurfd ontwerp en opnieuw uitgevonden connectiviteit aan boord, verhoogt de nieuwe 308 SW compacte stationwagen de kwaliteit van je tijd aan boord, terwijl hij voldoet aan de verwachtingen van technologie, volume, modulariteit en bruikbaarheid van professionals.

 

Ontdek PEUGEOT's Power of ChoiceOmvat de vrijheid om te kiezen tussen thermische of geëlektrificeerde motoren en om te worden ondersteund door speciale services.  -verbintenis, geef jezelf de vrijheid om je nieuwe PEUGEOT 308 SW te kiezen die is uitgerust met een efficiënte benzine-, diesel- of Plug-In Hybride motor.

 

NOS OFFRES DU MOMENT
DESIGN 308 SW

EEN INTENSE SW, VRIJ VAN ENIGE INVLOED


De nieuwe PEUGEOT 308 SW stationwagen toont het nieuwe embleem van het merk met de leeuw in het hart van zijn nieuwe verticale grille en biedt een krachtige uitstraling, versterkt door een langgerekte motorkap en een ingetrokken voorruit.
Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en scherp, sensueel ontwerp onthullen een assertieve en unieke persoonlijkheid, die stereotypen ontvlucht zonder in te boeten aan functionaliteit en modulariteit.
Het gestroomlijnde silhouet verwijst naar een compacte en royale bouw en tekent atletische en katachtige lijnen, elegant geaccentueerd met chromen elementen, een verfijnde lichtgevende handtekening en het nieuwe Lion-embleem van het merk.

 
 

TECHNO-SPIRIT, FOR AN INTUITIVE & ADDICTIVE EXPERIENCE ON BOARD*

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe ergonomische, intuïtieve en ultra-connected PEUGEOT i-Cockpit®. Een essentiële troef van het merk op het gebied van veiligheid en kwaliteit van leven aan boord, het is volledig opnieuw ontworpen om meer ergonomie, ontwerp en technologie te bieden om aan de verwachtingen van professionals te voldoen.
Uitgerust met een nieuw compact, uiterst wendbaar verwarmd stuurwiel Verwarmingsfunctie: Standaard, optioneel of niet leverbaar, afhankelijk van de versie.  , een digitaal head-up instrumentenpaneel en een centraal aanraakscherm uitgerust met de nieuwe PEUGEOT i-Connect infotainment-innovatie, biedt het een unieke, aanpasbare en hoogkwalitatieve ervaring voor al je persoonlijke en zakelijke reizen.

*Technologische geest, voor een intuïtieve en verslavende ervaring aan boord

HEAD-UP HANDSET

Dankzij het 10-inch head-up digitale instrumentenpaneel wordt nuttige rij-informatie binnen handbereik weergegeven, zonder dat je van de weg moet afwijken.

 

De 3D digitale handset Vanaf de GT-afwerking .  geeft prioriteit aan de belangrijkste informatie door deze op de voorgrond weer te geven, zoals een hologram, voor een betere leesbaarheid.

 

Het nieuwe, uiterst wendbare compacte stuurwiel is uitgerust met bedieningselementen Het stuur is uitgerust met bedieningselementen en hendels die de toegang tot de instellingen van het instrumentenpaneel, het centrale scherm en de belangrijkste functies van de wagen (navigatie, radio, telefoon, rijhulpmiddelen, enz.) vergemakkelijken .  voor het instellen van de inhoud en weergavemodus van het instrumentenpaneel en het centrale scherm.

NIEUWE MIDDENCONSOLE

De nieuwe middenconsole, met een ergonomisch en zeer strak design, bevat een nieuwe EAT8 8-traps automatische versnellingsbakbediening Afhankelijk van motor. De nieuwe PEUGEOT 308 SW kan ook worden uitgerust met de handgeschakelde 6-versnellingsbak BMV6. en een nieuwe, efficiëntere en compactere airconditioning.

 

Alle dynamische bedieningselementen van de wagen bevinden zich aan de bestuurderszijde, binnen handbereik.

 

Bevrijd van de zichtbare versnellingspook Met motoren voorzien van de EAT8 automatische versnellingsbakbediening. , biedt de console meer opslagruimte 2 bekerhouders en tot 14 liter opbergruimte. en een speciaal gebied voor het draadloos opladen Inductief opladen voor apparaten die compatibel zijn met de Qi-standaard. Standaar verkrijgbaar, optioneel of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de uitvoering.  van je smartphone.

 

MEER DAN HET WELZIJN

Garandeer de kwaliteit en filtratie van de lucht in de cabine, dankzij het Clean Cabin-systeem  Filtratiesysteem voor inkomende lucht en het passagierscompartiment. Standaard verkrijgbaar op de GT- en GT Pack-versies. ;

 

Kies volgens je wensen je sfeer uit de 8 lichtgevende voorstellen Standaard verkrijgbaar vanaf ALLURE uitvoeringen.

 

Geniet van de kwaliteit van Focal's hifi-geluidssysteemFocal® is een Frans merk, wereldleider in de productie van high-fidelity-oplossingen. Verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie.  , uitgerust met 10 luidsprekers, een nieuwe 12-weg versterker en ARKAMYS digitale geluidsverwerking, voor het plezier van het luisteren naar puur en gedetailleerd geluid.

VRIJHEID OM TE KIEZEN

Laat je verleiden door de nieuwe PEUGEOT 308 SW en geef jezelf de vrijheid om de motor te kiezen die bij jou past:

 

  •  Zorg er bij een plug-in hybride voor dat je kan rijden zoals je wil, ook in gebieden met beperkt verkeer.
  • Bij thermisch kies je uit de krachtige en zuinige motoren € 6,- benzine of diesel, allemaal voorzien van de Stop & Start functie. 

DIENSTEN OM JE ENERGIETRANSITIE TE VERGEMAKKELIJKEN

 
 
Reis met een gerust gemoed met de gratis MyPeugeot-applicatie waarmee je het opladen of de thermische preconditionering van je nieuwe PEUGEOT 308 SW vanop afstand kan beheren.

SPECIALE DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor langetermijnleasing en aanverwante diensten, plus onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, waarborgen, 24/7 pechverhelping en dienst naverkoop voor bedrijfsvoertuigen.
BASISUITRUSTING
DRIVING PLEASURE, MORE THAN EVER*

Leer meer over semi-autonoom rijden dankzij de adaptieve cruisecontrol Standaard verkrijgbaar, optioneel of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de versie  met Stop and Go-functie Met de EAT8 automatische versnellingsbak  en het actieve rijstrookassistentiesysteem Standaard verkrijgbaar, optioneel of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de uitvoering.   .

 

CONNECTIVITEIT AAN BOORD HERUITVINDEN

De nieuwe PEUGEOT i-Connect technologie maakt het volgende mogelijk :

 

 

Rij met een gerust gemoed dankzij de geconnecteerde navigatie. Met de PEUGEOT i-Connect Advanced standaard verkrijgbaar vanaf de ALLURE-versie of als optie op de Active Pack-versies . Geconnecteerde navigatie omvat spraakherkenning. inclusief automatische TomTom®-kaartupdates en Live Traffic and Danger Zones door TomTom Services. Beschikbaar afhankelijk van de bestemming. TomTom®-services geven alle essentiële rijgebeurtenissen in realtime weer: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerterreinen, weer, lokaal zoeken en gevarenzones door TomTom Services (afhankelijk van de wetgeving van het land). Abonnement op al deze diensten is inbegrepen voor een periode van 3 jaar en daarna online verlengdbaar of hernieuwbaar (betaald).

 

PROFIEL & VOLUMES
Het atletische en pittige profiel van de nieuwe compacte PEUGEOT 308 SW heeft een aerodynamische lijn en een gespierde achterkant die verwijst naar een groot koffervolume Inhoud bagageruimte: van 608 liter in lage vloerstand tot 1634 liter met neergelaten achterbank bij versies met verbrandingsmotor. Dankzij de Magic Flat-functie kan de achterbank in één beweging vanuit de bagageruimte worden neergelaten en profiteer je van een vlakke vloer .  Met de handsfree achterklep Standaard verkrijgbaar, optioneel of niet verkrijgbaar, afhankelijk van de uitvoering.   kan de gemotoriseerde achterklep worden geopend en gesloten met een eenvoudige beweging van de voet voor gemakkelijkere toegang.

De elegante, glanzend zwarte dakdragers Standaard op GT- en GT PACK-versies   accentueren op elegante wijze de vloeiendheid van het langgerekte silhouet.
OPTIMALISEER JE RIJBEREIK

Om de batterijduur van je PEUGEOT 308 SW HYBRID te sparen en je rijstijl verder te personaliseren, selecteert je jouw rijmodus:

REGENERATIEF REMMEN

Bij de hybride versie recupereert het systeem de energie die beschikbaar is tijdens de rem- en deceleratiefasen bij het optillen van de voet. Met deze vertragingsenergie, die normaal gesproken verloren gaat bij versies met verbrandingsmotor, kan je de batterij van jouw PEUGEOT 308 SW HYBRID opladen.  
Deze actie laadt de hoogspanningsbatterij gedeeltelijk op en vergroot de elektrische actieradius van de wagen.

 

De remfunctie kan worden geactiveerd om de wagen te laten afremmen zonder het rempedaal in te trappen. Het werkt als een motorrem en laadt de batterij op.

VOLLEDIGE KOST IN EIGENDOM

 

 

De PEUGEOT 308 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals, met name om de totale eigendomskosten te optimaliseren. Het merk heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de PEUGEOT 308 te maximaliseren, om de restwaarde te maximaliseren. Eveneens zijn de uitrusting, materialen en motoren zorgvuldig en rigoureus geselecteerd om de onderhoudskosten en het brandstofverbruik tot een minimum te beperken. Ten slotte biedt de PEUGEOT 308 alle technologie van de nieuwste generatie om de bestuurder te ondersteunen bij het beheersen van zijn rijstijl.

De PEUGEOT 308 is ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, met name voor het optimaliseren van de totale eigendomskosten. Om de winkelwaarde te maximaliseren, heeft PEUGEOT designexperts verzameld om van de PEUGEOT 308 het beste ontwerp te maken, met de beste constructie en zo duurzaam mogelijk. Ook hier is veel zorg besteed aan het selecteren van de juiste accessoires, materialen en motoren om de reguliere onderhoudskosten en het brandstofverbruik te verlagen.

INFORMATIONS TECHNIQUES

PLUG-IN HYBRID

HYBRIDE e-EAT8-motoren combineren:

 

 

 

BENZINE & DIESEL

Bij een verbrandingsmotor zijn 3 benzine- en 2 dieselmotoren beschikbaar.

 

Benzine :

 

Diesel :

 
AFMETINGEN

DIMENSIONS

EXTERIEURAFMETINGEN VAN DE NIEUWE PEUGEOT 308 SW

 

INTERIEURAFMETINGEN VAN DE NIEUWE PEUGEOT 308 SW

Vooraan (rij 1)

  • Breedte bij ellebogen : 1443 mm
  • Hoogte bustee 14° : 891 mm

 

Achteraan (rij 2)

  • Breedte bij ellebogen : 1414 mm
  • Beenruimte : 129 mm

KOFFERAFMETINGEN VAN DE NIEUWE PEUGEOT 308 SW
  • 608 liter in de onderste stand van de koffervloer Op versies met verbrandingsmotor  
  • 548 liter in Hybrid
  • Tot 1634 liter in lage vloerstand en met neergeklapte achterbank Op versies met verbrandingsmotor 
  • Tot 1574 liter in Hybrid